Barion Pixel Hátborzongató videóban mutatta meg magát Kylie Jenner: talpig művérben – Coloré

Hátborzongató videóban mutatta meg magát Kylie Jenner: talpig művérben

2021. 10. 07.

A Kardashian család legfiatalabb tagja kétség kívül a legsikeresebb nővére, Kim után.

Lehet rá bármit mondani, de az biztos, hogy elképesztően jól csinálja, amit csinál, hiszen 22 éves korára dollármilliárdos, ráadásul szépségápolási- és sminktermékeit veszik mint a cukrot. Főleg, amikor bizonyos ünnepekhez is kapcsolódnak az újabb és újabb termékek és készítmények. Már csak két és fél hét választ el minket Halloween ünnepétől, amelyet bár nálunk csak az elmúlt években kaptak fel, Amerikában az év egyik legjobban várt eseménye.

Netflix's Travis Scott: Look Mom I Can Fly Premiere Los Angeles
Forrás: Northfoto

Mondanunk sem kell, Heidi Klum mellett a fiatal Jenner lány is a kedvenc ünnepei között tartja számon október 31-ét, amit nemcsak kislányával szeret megünnepelni, hanem vásárolóival is, hiszen évről évre új sminkkollekcióval rukkol elő, hogy még több pénzköltésre sarkallja őket. Ehhez pedig nem akárkivel kollaborált! Az új termékeket a Rémálom az Elm utcában főgonosza, Freddy Krueger ihlette. Pontosabban a színvilágot és a csomagolást, ugyanis a sminkmogul nemcsak a termékek minőségére és exkluzivitására szereti a hangsúlyt fektetni, hanem a csomagolásra is, amely egyértelműen a 80-as éveket fogja idézni. Aki nem tudná: a franchise első része 1984-ben debütált.

A Kylie x A Nightmare on Elm Street nevű sminkkollekció október 12-én, délután 3 órakor startol el a KylieCosmetics.com oldalon, amelyben a vörös és arany árnyalatai fognak dominálni. A színskálán megtalálható lesz a bíborvörös, vérpiros, fülledt bordó színek és több egyedi kevert nüansz, amelyeket nemcsak október 31-én lesz érdemes viselni.

https://www.instagram.com/p/CUqEB1bJgYz/

Kylie egyébként a kollekcióhoz egy megdöbbentően fülledt, erotikus és brutálisan merész videót készített, ahol teljesen meztelenül, művérrel látható.

Forrás: teenvogue.com