Kylie Jenner különleges videóban ismerte be: várandós

2021. 09. 08.

A hetekkel ezelőtti pletykáknak és találgatásoknak vége, a Kardashian lány hivatalosan is megerősítette, hogy babát vár.

A valóságshow sztárból lett sminkmogul szeptember 7-én egy videóval tette egyértelművé, hogy második gyermekével terhes.

Netflix's Travis Scott: Look Mom I Can Fly Premiere Los Angeles
Forrás: northfoto.com

Kylie a videóban egy pozitív terhességi tesztet mutat, majd autóba pattan párjával, Travis Scottal és lányukkal, Stormival, hogy megerősítést kapjanak az orvosuktól. Ezt követően a teljesen váratlanul meglepett Kris Jenner nagyit látjuk, aki előtt szintén leleplezik a nagy hírt. Végül pedig képkockák a családi ünneplésről, és immár a jelenről, Kylie a nagy pocakkal. Bár véget ért a tévéshow, a Kardashian lányok mindig biztosítanak számunkra folytatást az életükből, ha kell, akkor ilyen formában.

A terhesség ténye ugyan nem lepett meg senkit a kiszivárgott információk miatt, a rajongók mégis teljesen más bejelentésre számítottak. A Twittert hetekkel ezelőtt elözönlötték azok a kommentek, miszerint Kylie majd a szeptemberi MET-gálán leplezi le magát azzal, hogy kimamaként jelenik meg. Jenner egyébként az első terhességét is teljes nyugalomban, a nyilvánosság kizárásával élte meg, amit élete egyik legjobb döntésének tart a mai napig. Hogy most is ez fog-e történni, nem tudni, de az biztos, hogy óriási a boldogság és mindenki kíváncsian várja, hogy fiúval vagy lánnyal bővül a családjuk.

Forrás: harpersbazaar.com