Barion Pixel Sztárok, akik berobbantak a kozmetikai piacra – Coloré

Sztárok, akik berobbantak a kozmetikai piacra

2021. 03. 09.

A hírességek a zeneipart vagy a mozivásznat néha becserélik vagy felfüggesztik, és egy teljesen más tevékenységbe fognak.

Képernyőfotó 2021 03 09 9.39.39
Borítókép forrása: YouTube

Több lábon kell állni – tartja a mondás. Nem egy esetről hallunk, amikor az énekeseket vagy színészeket megtalálja valamilyen teljesen más lehetőség. A tudatosabbak maguk építik fel brandjüket, nem a haszon reményében, hanem mert belső motivációjuk van rá.

Ilyen például Gwyneth Paltrow és Cameron Diaz, akik könyvet is írtak és életmód tanácsadókká fejlődtek. Másokat valamelyik világmárka választja az arcának, és olyanok is akadnak, akik kreativitásukat ölik bele, hogy valóban legyen egy saját sminktermékük, kozmetikai családjuk. A siker persze a legtöbb esetben már adott, hiszen elég a celebritás neve, hogy népszerű legyen a termék.

Lássuk, kik azok a nők, akik a popkultúra egéről átszárnyaltak a kozmetika és smink világába!

Halsey

Az énekesnő, Halsey 2021-ben rukkolt elő saját kozmetikai márkájával, az About Face-szel. A sminktermékek állítólag vegánok, állatkísérlet-mentesek és kiváló minőségűek, mert Halsey szívét-lelkét beleadta, és évekig tartott a fejlesztés.

Jennifer Lopez

Szintén ebben az évben debütált Jennifer Lopez márkája, a JLo Beauty. A latin díva esküszik rá, hogy szépsége és üdesége teljesen természetes, és ezt kozmetikumaival és sminktermékeivel a rajongók is megtapasztalhatják majd.

Selena Gomez

Selena Gomez termékcsaládja a Rare Beauty olyan csemege, amit a weboldalról lehet megrendelni, vagy a Sephora hálózatban vásárolható meg. Gomez kiváló értékelést kapott több hozzáértőtől, akik tesztelték a termékeket. Ráadásul a brand támogatja a mentálhigiéniás szolgáltatásokat, az éves bevételük 1%-át ajánlották fel erre a célra.

Victoria Beckham

Természetesen a divatmogul Victoria Beckham-nek is van saját márkája, a Victoria Beckham Beauty. A 2019 óta létező termékcsalád árával is kiemelkedik a kozmetikumok piacán, ugyanis 40 ezer forintnál kezdődik nála egy alapozó vagy hidratálókrém.

Rihanna

Állítólag Rihanna a leggazdagabb énekesnő a világon és ezt a Fenty Beauty-nak is köszönheti, melyet róla neveztek el, és amelynek ő az arca is. 2017-ben a Time magazin szerint ez volt az „év találmánya”.

Millie Bobby Brown

Még épp csak tinédzser, máris bekebelezte a világot. Mindenki imádja Millie Bobby Brown-t, aki a jövő nagy színésznője lehet. A serdülő sztárt a legnagyobb divatmárkák foglalkoztatják, ráadásul már van saját bőrápolási és smink családja, a Florence by Mills.

https://www.instagram.com/p/CKNC8xYHa11/

A sikeres nők listája itt koránt sem ér véget, de talán ők a legérdekesebb sztárok, akik a közelmúltban törtek be a kozmetikai piacra. Természetesen a sor olyanokkal folytatódik, mint Kylie Jenner, Lady Gaga, Jessica Alba és Drew Barrymore.

Forrás: Insider.com

/divat/smink/sztarok-akik-berobbantak-a-kozmetikai-piacra/