Barion Pixel Beyoncé és Jay-Z különleges családi fotón mutatta meg ritkán látott gyerekeit – Coloré

Beyoncé és Jay-Z különleges családi fotón mutatta meg ritkán látott gyerekeit

2022. 11. 05.

A közösségi médiába felkerült színes képen Beyoncé és Jay-Z mindhárom gyereke jelen van, és a photoshoptól sem mentes az alkotás.

A magát az “Univerzum Királynőjének” aposztrofáló Beyonce Knowles és férje, a rapper Jay-Z a zeneipar szuperpárosa. Noha kapcsolatuk több hullámvölgyet is megélt, manapság tisztes nagycsaládosokként élik mindennapjaikat tízéves lányukkal és az ötéves ikrekkel. Ritkaságszámba megy, hogy a kisebb gyerekeket, Sirt és Rumi Cartert megmutatják, a kiskamasz Blue Ivyt pedig már jól ismeri a nyilvánosság.

Most egy különleges családi fotón láthatóak mind együtt, amit Halloween alkalmából készítettek. A tematika a The Proud Family volt (Büszke család), ami hazánkban egy viszonylag ismeretlen animációs sorozat. A képen Beyonce két karakter bőrébe is bújik, az anyuka Trudyéba és a nagyiéba (Suga Mama), ezért nem meglepő, hogy kivételesen a photoshop segítségére is szükség volt.

Jay Z és Beyoncé
Forrás: Northfoto

Jay-Z természetesen a rajzfilmbeli apukát, Oscar Proudot formálja meg, míg nagyobb lányuk, Blue Ivy a főszereplő tinit, Penny Proudot kelti életre. Az ikrek a kisebb Proud gyerekek, BeBe és CeCe szerepét öltötték magukra. A kép igazán színes, vidám és családias hangulatúra sikerült. Beyoncé pedig valami ilyesmit írt alá: a család, éjjel-nappal.

Az aranytorkú díva jó időre visszavonult az énekléstől, miután megszülettek az ikrek, és még mindig hihetetlen, hogy azóta elrepült több, mint öt év. Idén nyáron azonban nagyot szólt a visszatérése, a Renaissance című albumon 16 dal szerepelt. Erről az első, Break My Soul című dal azonnal nagy siker lett, hiszen Queen B végre ismét gyorsabb üteműre vette a figurát. Ha ez nem volna elég az R’n’B rajongóknak, hat év után a napokban Rihanna is visszatért. Mégis csak történnek szuper dolgok 2022-ben!

Jay Z és Beyoncé
Forrás: Northfoto
Jay Z és Beyoncé
Forrás: Northfoto
Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/beyonce-es-jay-z-kep/