Barion Pixel Beyoncétól Zendayáig: szűz csillagjegyű sztárok legszebb összeállításai a vörös szőnyegen – Coloré

Beyoncétól Zendayáig: szűz csillagjegyű sztárok legszebb összeállításai a vörös szőnyegen

2022. 09. 21.

Úgy tartják, a szűz csillagjegy szülöttei igazán sokszínű egyéniségek, akik kreativitásukat szeretik az öltözködésben is hasznosítani. Elnézve az olyan szűz csillagjegyű sztárokat, mint Beyoncé, Blake Lively vagy Zendaya, igazat adhatunk a horoszkópok ismerőinek, hiszen az említett hölgyekre tökéletesen illik a leírás.

szűz csillagjegyű sztárok mellett nehezen lehet elmenni szó nélkül. Beyoncé, Blake Lively, Cameron Diaz, Salma Hayek és Zendaya mind magukon hordozzák a zodiákus legfőbb tulajdonságait: szeretik a szépet, s ez inspirálja is őket. Jellemző rájuk, hogy előre megtervezik, mit vesznek fel másnap, vagy épp mivel dekorálják ki a lakást az ünnepek közeledtével, s nem utasítanak el „forradalminak tűnő megoldásokat” sem, végtelenül kreatívak! Ebből kiindulva tehát nem meglepő, hogy a felsorolt hölgyek mindegyike képes arra, amire csak kevesen: szépségükkel és precíz ruhaválasztásukkal bárkit túlragyognak a vörös szőnyegen. 

Az aranytorkú Istennő: Beyoncé Knowles

Beyoncét senkinek sem kell bemutatni, hiszen a kétezres évek eleje óta meghatározó a személyisége és az énekhangja a zeneiparban. A mára háromgyermekes énekesnő persze a divat terén sem szerénykedhet, hiszen (nem is olyan rég) az Adidas választotta kampányarcának, de egyéb márkák nagyköveteként is láthattuk már a showbizniszben töltött évei alatt. 

Beyoncé egyik legemlékezetesebb ruhája minden bizonnyal a 2015-ös MET-gálán viselt Givenchy alkotás, amely látni engedte kidolgozott alakját és nem mindennapi idomait. Érdekes módon a ’15-ös gála kapcsán az a benyomás keríti hatalmába az embert, mintha összebeszéltek volna a sztárok: JLo és Kim Kardashian is egy hasonló, testhez simuló alkotásban léptek a vörös szőnyegre, ám mindannyiuk közül egyértelműen Beyoncé volt az, aki nem lépte át a szexi és a közönséges között húzódó vörös vonalat. 

Beyoncé, Givenchy, MET-gála
Beyoncé 2015-ben viselt Givenchy ruhája a MET-gála egyik legeredetibb fénypontja volt. Kép forrása: Shutterstock/PuzzlePix

Az örök megújuló: Blake Lively

Blake Lively csalhatatlan érzékkel képes kiválasztani a számára legmegfelelőbb outfitet, legyen szó akár filmpremierről, akár a sokat emlegetett MET-gálákról. 

A színésznőről egyébként érdemes tudni, hogy nem az a típusú nő, akinek megmondják, mit vegyen fel, s úgy is tesz: sokkal inkább aktív résztvevőként kíván részt venni az alkotói folyamatban. A 2018-as MET-gálára például egy olyan Versace kreációban érkezett, amelynek tervezésében ő is részt vett: az ő ötlete volt például, hogy a ruha ne érjen véget a bokájánál, hanem adjanak hozzá néhány méternyi uszályt a drámaibb összhatásért. Furcsamód ezidáig mindig sikerült olyan színű ruhát választania az eseményre, amely passzolt a rendezvény szőnyegének árnyalatához, innentől kezdve pedig már tudatosan figyel arra, hogy ez így is maradjon. 

Blake Lively, MET-gála, 2018
Blake Lively mindenkin túltett a 2018-as MET-gálán. Kép forrása: Northfoto

A „fiús” Cameron Diaz

Ugyan kisportolt, szálkás teste miatt a korábbiakban gyakran támadták a színésznőt, ez szerencsére mit sem ért, hiszen az idén 50. életévét betöltő Cameron Diaz szebb, mint valaha. A hosszú lábú művész stílusa egyébként sokszor felér egy könnyed, tavaszi szellővel egy fülledt napon, hiszen a koktélruháktól kezdve a nagyestélyikig mindig igyekszik úgy választani, hogy ugyanolyan szerethető összhatást nyújtson egy többmillió dolláros ruhában, mint egy néhány dolláros outfitben. 

Diaz minden kétséget kizáróan túlragyogott mindenkit a 82. Oscar-gálán 2010-ben. A színésznő ezúttal Oscar de la Renta flitteres arany kreációjában lépett a vörös szőnyegre, amely mellrészen – akárcsak egy fűző – kiemelte Diaz kisportolt felsőtestét, az A-vonalú alsórésszel pedig lágyította a színésznő vonásait. Az arany outfithez kiengedett, laza hullámokba rendezett frizurát választott, vörös rúzsa pedig összhangban volt körmei színével. 10/10-es választás!

szűz csillagjegyű sztárok, Cameron Diaz
Cameron Diaz is a szűz csillagjegyű sztárok körét erősíti, pláne ebben az Oscar de la Renta kreációban. Kép forrása: Shutterstock/PuzzlePix

A dússág nagyasszonya: Salma Hayek

Ha Diazt olykor fiús külseje miatt kárhoztatják a rajongók, akkor Salma Hayek bőven lehet a jang Diaz jinjéhez, hiszen Hayeket gyakran dús keblei miatt találják meg a „jóhiszemű” kívülállók. Hayek szexisége persze nem titok, hiszen a színésznő az elmúlt három évtizedet a világ egyik legdögösebb szexszimbólumaként töltötte, de ne legyenek kétségeink, hiszen ez csupán egy kis szelete érdekes történetének. Hayek karrierje során számos érdekes karakter bőrébe bújt, legutóbb a A Gucci ház (House of Gucci) bajkeverő jósnőjeként láthattunk a filmvásznon. 

A színésznőt szerencsére nem zavarják a károgók, hiszen tisztában van szerencsés adottságaival, s ki is használja azokat. Hayek egyik leglátványosabb outfitje a 2010-es Cannes-i Filmfesztiválhoz kötődik, hiszen minden szem rászegeződött a vérvörös, asszimetrikus Gucci ruhában, amelyben – férje, François-Henri Pinault oldalán – úgy nézett ki, mint a végzet asszonya. 

szűz csillagjegyű sztárok, Salma Hayek
Salma Hayek asszimetrikus, vörös Gucci ruhája a legjobban öltözött szűz csillagjegyű sztárok közé repítette a színésznőt. Kép forrása: Shutterstock/PuzzlePix

Az új üdvöske: Zendaya

Nem titok, hogy az immár kétszeres Emmy-díjas Zendaya modellként kezdte a karrierjét, ám különleges adottságai miatt hamar belopta magát a filmkészítők szívébe is. A divatszakértők szerint a – mindössze 26 éves lány – olyan, mint egy kaméleon: rugalmassága és játékos természete miatt könnyedén alkalmazkodik a legőrültebb megoldásokhoz is: abból pedig nincs hiány eddigi, vörös szőnyeges belépőiben. 

Zendaya alábbi outfitje a 2018-as MET-gálához köthető, amely a Mennyei testek: divat és katolikus képzelet tematikát kapta. A fiatal szépség egy talpig ezüst, páncél-szerű Versace alkotásban lépett a vörös szőnyegre, egyszínű szettjét pedig rövid, beachwave-re hajazó vörös loknikkal tette még látványosabbá. 

szűz csillagjegyű sztárok, Zendaya
A 2018-as MET-gálán is kitűnt a színésznő Versace ezüst kreációjában. Kép forrása: Shutterstock/PuzzlePix

Borítókép forrása: Northfoto
Források: ITTITT,  ITTITTITTITT