Barion Pixel 2024 top hajszínei: ezekkel a megoldásokkal dobd fel egyszínű frizurádat – Coloré

2024 top hajszínei: ezekkel a megoldásokkal dobd fel egyszínű frizurádat

2024. 05. 30.

Az év első hónapjai sokak életében a fogadalmakról, azok betartásáról és az újdonságokról szólnak. Leggyakrabban a külsőnkkel kapcsolatos változásokat érintik ezek az ígéretek, így sokan döntenek hajszínük megreformálása mellett. Cikkünkben olyan ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyekkel feldobhatjuk egyszínű frizuránkat, hogy megújulva vághassunk neki 2024 második felének!

Őszülsz? Tedd stílusosan!

Noha korábban elképzelhetetlen lett volna, hogy valaki ősz hajjal jelenjen meg a vörös szőnyegen, manapság ez már sikkesnek számít. Sőt! 2024 top hajszíntrendjei között egyértelműen ,,A-listásként” szerepel az ősz szín, hiszen a Szex és New York És egyszer csak… című folytatásában Carrie már az első részben bevallja barátnőinek: súlyos pénzeket fizet fodrászának a „megfelelő tónusú” ősz tincsekért. Az eddig vörös színekben pompázó Miranda pedig őszintén beismeri: egyszerűen csak hagyta lenőni signature vörös tincseit, így azok most az ősz és szőke árnyalataiban játszanak. Ugyanakkor nem Sarah Jessica Parker és Cynthia Nixon találták fel a spanyolviaszt, hiszen brit pályatársaik, Helen Mirren és Judi Dench már évek óta bátran pózolnak a filmekben és bemutatóikon természetes, ősz hajukkal.

Helen Mirren, Cannes, hajszíntrendek
Helen Mirren őszbe hajló, szőke frizurával jelent meg a tavalyi Cannes-i Filmfesztiválon
Kép forrása: Northfoto

Hasonlóképp döntött nemrég Andie MacDowell is, aki ugyancsak a Cannes-i Filmfesztiválon debütált ősz hajzuhatagával, ezzel megmutatva: az őszülés a legkevésbé sem ciki, inkább sikkesnek számít! Ne legyenek illúzióink: az új stílus nem feltétlenül korfüggő, hiszen a fiatalok is gyakran bevállalják ezt az színt az ezüst ombrétól kezdve az osztrigaszürke balayage-ig!  

Andie MacDowell, Cannes-i filmfesztivál, ősz haj
Andie MacDowell egyértelműen az ősz mellett tette le a voksát a fesztiválon
Kép forrása: Northfoto
/divat/haj/2024-top-haj-frizura/