Keményen odamondta! Így reagált Sarah Jessica Parker a külsejét ért kritikákra

Bár egyre nagyobb teret nyer a body positivity és a természetesség, a Szex és New York legújabb évadát mégis sokan kritizálták a szereplők kora és külseje miatt.

A filterek és szépségbeavatkozások korát élve egyre nehezebben viseli a közösségi média, ha valaki a természetes öregedést választja. Emiatt viszont sok sztár – többek között Sarah Jessica is – felemelte a szavát. A színésznő legutóbb a Vogue magazin hasábjain fejtette ki a véleményét azzal kapcsolatosan, mennyire elszomorítja a világ és az emberek rosszindulata.

Szex Es New York
Forrás: Youtube

Parker szerint nem lehet lépést tartani az emberek elvárásaival és sokszor olyan, mintha élveznék, ha másokon köszörülhetnék a nyelvüket, miközben ők sosem néznek a tükörbe. A sztár hozzátette, hogy mindenkinek joga van úgy megöregedni, ahogy azt jónak érzi, ő pedig úgy döntött, hogy botox és filterek helyett inkább megpróbálja így kihozni magából a legjobbat.

„Annyi nőgyűlölő kritikát kapunk napjainkban, mint még soha. Az ősz hajú férfiakat nem bántják ennyire. Jól áll nekik, sármosak. Mi nem öregedhetünk?! Nem tudom, mit mondjak nektek, emberek! Főleg a közösségi médiában. Mindenkinek van valami mondanivalója. Túl sok ránca van, nincs elég ránca. Szinte olyan érzés ez, mintha az emberek nem akarnák, hogy teljesen rendben legyünk azzal, akik vagyunk és ahol tartunk. Mintha élveznék, hogy fájdalmat okozhatnak, megkritizálhatnak, és megkérdőjelezhetnek, hogy mi nem bánjuk, ha természetes módon öregszünk meg. Tudom, hogy nézek ki, és nincs is választásom. Így is nyilván törekszem a legjobb formámra. Állítsam meg az öregedést? Mégis mit csináljak? Tűnjek el?”

A Szex és New York Carrie Bardshawja egyébként nehéz heteket élt meg, egyrészt a nemrég hunyt el kollégája és barátja, Willie Garson, másrészt a széria folytatását ért megosztó kritikák miatt is, hiszen sokan nagy bukásnak jósolják a 7. évadot, amelyben a négy helyett már csak három barátnőt láthatunk majd, méghozzá az 50-es éveikben.

Forrás: justjared.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Peter Dinklage nem titkolta véleményét az új Disney produkcióval kapcsolatban