Szex és New York gardrób: Mai trendek, amiket Carrie Bradsaw inspirált

Carrie Bradshaw ruhatára még mindig ikonikus.

szex es new york

Nincs nő, aki ne irigyelte volna Carrie Bradshaw kreatív, színes, ezerarcú gardróbját, vagy épp dizájner cipőit és táskáit, mikor a Szex és New York című sorozatot nézte. Nem véletlenül lett Carrie karaktere a világ egyik legstílusosabb sorozatszereplője. Maga Sarah Jessica Parker, az őt alakító színésznő is nagy divatguru, és imádott Carrie bőrébe bújva izgalmas szettekben pompázni.

Bár már nem tegnap készült a sorozat, egészen pontosan 1998-ban jelent meg az első rész, a főszereplő ruhái még mindig bármikor megállnák a helyüket a 2021-es nők viseleteként is.

Néhány összeállításról még mindig a New York-i újságíró jut eszünkbe, bátran viseld ezeket te is, hiszen a Carrie inspirálta cuccok valószínűleg sosem mennek ki a divatból!

Kiskosztüm és kalap franciásan

Carrie ugyanúgy tudta megmutatni amerikai kozmopolita énjét ruhákkal, mint a francia eleganciát. Párosíts te is egy franciás kiskosztümöt vagy tweed zakót egy elegáns kalaphoz, egy nőies felsővel, és máris aurevoir-t inthetsz a szürke öltözködésnek.

Libbenős ingruhák

Ugye, megvannak azok a jelenetek, mikor Carrie ruháját fújja a szél, és minden tekintetet magára szegez ruháival? Hagyd, hogy neked is meglibbentse a szél hosszú ingruhádat, ami nyújtja az alakodat, és tényleg nagyon figyelemfelkeltő, ahogy játszanak a fodrai vagy az anyaga.

Még mindig vagány a vintage

A vintage ruhák ismét virágkorukat élik. Carrie a 2000-es években mutatta be, hogy bármikor előveheted a ’20-as, ’30-as, ’40-es, ’60-as évek divatját, mert nőies és különleges leszel a régi stílusú cuccokban, te pedig 2021-ben is bátran viselhetsz ilyesmit.

Told túl a tüllt!

Ha csak egyetlen ruhát mondhatnál, ami eszedbe jut Carrie karakteréről, neked is a tüll szoknya jutna eszedbe? Mostanság a sifon- és tüllszoknyák, illetve a plisszírozott darabok nagyon trendik, te is bátran viselheted ezeket akár szoknyaként egy feliratos pólóval, akár ruhaként egy nagyobb eseményre. Csinosak és csajosak.

Mehet a műszőrme!

A sorozat korában még nem volt túl jó a műszőrme kínálat, Carrie szívesen viselt bundákat, sőt, kifejezetten divatba hozta a bundás szetteket. Neked sem kell lemondanod ezekről az elegáns, arisztokratikus és nőies téli darabokról, de már remek műszőrme bundák közül válogathatsz.

Borítókép forrása: Youtube

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Egy író azt állítja, Vilmos hercegnek volt pár internetes kapcsolata celebekkel