Adele 5 év után, új külsővel mutatta meg magát a Vogue címlapján

2021. 10. 08.

Az utánozhatatlan hangú díva napokon belül bemutatja új albumát, és közben elárulta, hogy minek is köszönheti hihetetlen átalakulását.

Adele énekes-dalszerzőnek nem idegenek a súlyával kapcsolatos megjegyzések. Amióta nemzetközi hírnévre tett szert, a sztár teste számtalan beszélgetés, élcelődés vagy találgatás tárgya, azóta pedig még inkább, hogy két éve lenyűgözte a rajongókat, közel 100 kilós fogyásával.

The 85th Academy Awards Arrivals Los Angeles
Forrás: Northfoto

A népszerű popsztár átalakulása elmondása szerint az edzőterembe járásnak köszönhető, aminek kezdeti célja egyáltalán nem a fogyás volt, hanem a jobb közérzet, és a mentális fókuszának megedzése. „A munka, a válás és a világjárvány közepette a konditerembe járás lett az énidőm” – mondta a 33 éves Adele a héten a Vogue magazinnak, amelynek címlapján szebb, mint valaha. „Rájöttem, hogy amikor edzek, nem aggódom, kikapcsol, átszellemülök és nő a belső erőm. Sohasem a fogyásról szólt ez az egész.”

Az interjúban elmesélte, abból indult ki, hogy ha képes a testét edzetté tenni, akkor a lelke is erősödik. Érzelmileg vissza akarta nyerni a formáját, és ehhez a testével kezdte a változást. A recept pedig bejött! A fizikai aktivitástól jelentősen jobb lett a hangulata, pozitív spirálba került. Ahogy edzett, jobb lett a kedve, de a kilók is olvadtak róla, ami a teljesítményére is kihatott. Egyre nőtt a motivációja és azt vette észre, hogy az élete kezd újra sínen lenni. A mozgással sikerült megszabadulnia a félelmeitől és a szorongásaitól.

Adele a receptet is elárulta a vele készült riportban, de hozzátette, hogy tudja, hogy ez egy átlagember számára nem feltétlen megvalósítható. A közel 100 kilós fogyást úgy tartja fenn, hogy naponta 2-3 alkalommal edz, délelőtt könnyedebb mozgás, például kirándulás vagy kocogás van terítéken, míg a délután folyamán jöhet a szuper kardió vagy a boksz.

Ami nagyon szimpatikus a sztár hozzáállásában, hogy kijelentette: ő magáért és magának csinálta, éppen ezért nem is szerződött le semmilyen márkával, akik elhitetik általa, hogy velük le lehet fogyni. Ő nem fog az Instagramon hamis reklámkampányokból pénzt csinálni. Mindig hiteles és őszinte volt és az is marad.

Forrás: vogue.com