Barion Pixel Mindenki szája tátva maradt! Adele szebb, mint valaha – Coloré

Mindenki szája tátva maradt! Adele szebb, mint valaha

2021. 07. 18.

Az elmúlt 2 évben szó szerint 180 fokos fordulatot vett az énekesnő az életmódját tekintve.

2011-ben szinte a semmiből tűnt fel az azóta világhírű Adele, aki akkoriban még rengeteget küzdött a folyamatos súlyfeleslegével.

The 85th Academy Awards Arrivals Los Angeles
Forrás: northfoto.com

Több interjúban elmondta, hogy nem hajlandó a mai szépségideálnak behódolni és jól érzi magát a bőrében. Ezzel nagyon sok nő szimpátiáját elnyerte, ugyanakkor kisfia születése után úgy érezte, hogy már az egészsége rovására kezd rámenni a súlya, amely a mérleg és a lesifotók alapján is egyre csak nőtt. 2 éve azonban nagy elhatározásra jutott és óriási életmódváltásba kezdett.

Átállt a keto-diétára (fehérje alapú diéta) és a rendszeres sportot is beépítette a mindennapjaiba. Ennek hatására az első hónapban volt a leglátványosabb a változás, ami annyira megtetszett a 33 éves énekesnőnek, hogy újabb és újabb célokat tűzött ki maga elé, míg év végére elérte az áhított külsőt. Azóta csak ritkán mutatkozott, ugyanakkor pár napja ellátogatott az NBA döntőjére, ahol mindenki szája tátva maradt a sztár külseje láttán.

Adele karcsú alakja mellett a megjelenése is kifogástalan volt. Stílusos szettjéhez tökéletesen passzolt a sminkje és a frizurája is. Arról nem beszélve, hogy egy ismeretlen férfi társaságában nézte végig a kosármérkőzést, akivel a szemtanúk szerint olyanok voltak, mint a szerelmesek.

Forrás: justjared.com