Gyászol a Szex és New York csapata – 57 évesen elhunyt a népszerű színész

2021. 09. 22.

Az egyik jelentős karakterüket veszítették el a színész személyében, aki a sorozat folytatását már betegen forgatta le…

57 éves korában elhunyt Willie Garson színész, aki Carrie Bradshaw meleg barátját alakította a Szex és New York szériájában. Általa domborította a sorozat az LMBTQ vonalat, karaktere pedig rengeteg néző szívébe belopta magát. Az esetlen Stanford végigkísérte a szériát és ő maga is a szerelem megtalálásán fáradozott. Garson a mozifilmekben is újra eljátszotta a szerepet, a második film nyitójelenetében pedig férjhez is ment.

2008 Sex And The City: The Movie Movie Set
Forrás: Northfoto

A színész hasnyálmirigyrákban halt meg, viszonylag rövid idő alatt. A csodálatos színészről és apáról megemlékezett a Szex és New York producere, és Garson örökbefogadott fia is. Előbbi posztjából arra lehet következtetni, hogy a színész komoly betegsége miatt az utolsó napokban nem lehetett könnyű neki.

“A Szex és New York család elvesztette az egyik tagját. A mi csodálatos Willie Garsonunkat. Lelke, profizmusa és a szakmája iránti alázata és szeretete minden nap jelen volt a forgatásokon. Ott volt, mindent beleadott, még akkor is, amikor beteg volt. Ezekben a szomorú, sötét pillanatokban vigasztaljon minket az ő örömének és fényének emléke.” – írta Michael Patrick King producer.

Fia, Nathen így emlékezett meg a színészről Instagramján:

“Nagyon szeretlek papa. Nyugodj békében, és annyira örülök, hogy megosztottad velem az összes kalandodat, és olyan sok mindent elértél. Büszke vagyok rád! Mindig szeretni foglak, de azt hiszem, itt az ideje, hogy a saját kalandodra indulj. Mindig velem leszel. Jobban szeretlek, mint azt valaha is gondoltad, és örülök, hogy most már békében lehetsz. Mindig is te voltál a legkeményebb, legviccesebb és legokosabb ember, akit ismerek. Örülök, hogy megosztottad velem a szeretetedet. Soha nem fogom ezt elfelejteni és elveszíteni sem.”

A színész egyébként feltűnt a Jóbarátok egyik epizódjában, szerepelt a Nagy svindli című sorozatban és a Keresd a nőt! vígjáték egyik mellékszerepe is megtalálta.

Forrás: hollywoodreporter.com