Barion Pixel Minden rajongó erre várt: ekkor érkezik a Szex és New York 7. évada – Coloré

Minden rajongó erre várt: ekkor érkezik a Szex és New York 7. évada

2021. 10. 06.

Óriási várakozás és érdeklődés övezi a Szex és New York 7. évadának debütálását, amelynek végre tudni a pontos dátumát is.

Majdnem 20 évnyi szünet után idén új évaddal tér vissza az 1998-ban indult, majd 2004-ben befejeződött széria, amelynek négy barátnője örökre beírta magát a filmvilág történelmébe.

Szex Es New York Premier
Forrás: Northfoto

A sorozat után két mozifilmmel is megörvendeztették a rajongókat, tavaly decemberben pedig robbant a nagy hír, hogy érkezik a folytatás, de nem mozifilm, hanem egy újabb évad formájában, amely a barátnők 50-es éveibe kalauzolja el az egykori és az új nézőket. Tehát a 30-as és 40-es éveikben járó nők problémái és szerelmi élete után most az ezt követő időszakba is lesz belelátásunk, ahogy abba is, hogyan alakult a négy – vagyis most már csak három – barátnő élete a második mozifilm után.

Szárnyra keltek olyan pletykák, hogy Kim Cattrall mellett több fontos mellékszereplő sem fog visszatérni. Ilyen volt Mr. Big, azaz Chris Noth, ám a teaser és persze a forgatáson készült képek alapján kiderült, hogy szerencsére őt sem kell nélkülöznünk. Sajnos azonban a szomorúság sem kerülte el a nemsokára debütáló évadot, ugyanis két hete hunyt el rákban Willie Garson, aki Stanford Blatch karakterét keltette életre.

A gyász mellett azonban egy csipetnyi örömmel is tudtak szolgálni a készítők, hiszen maga Sarah Jessica Parker jelentette be, hogy a 2022-es premierrel ellentétben még idén decemberben láthatjuk a sorozat 7. évadát. Tehát valahol egyfajta karácsonyi ajándéknak szánja az HBO a nézők számára az előrehozott premiert.

Mi már alig várjuk!

Forrás: deadline.com