Visszatérnek a Szex és New York férfi karakterei

2021. 05. 21.

Igazi örömhír érkezett a Szex és New York háza tájáról!

Azt nem tudni, hogy alapból ezt tervezték-e vagy ekkora volt a nyomás a rajongók negatív véleménye miatt, mindenesetre a legfrissebb hírek szerint – amit maga a HBO tartalomgyártásért felelős igazgatója is megerősített – visszatérnek a Szex és New York imádott pasi karakterei.

Movies 130217
Forrás: northfoto.com

Pár hete már megírtuk, hogy az Aidan Shawt játszó John Corbett már a szereplőgárda tagja, ugyanakkor Mr. Big és Steve Brady karaktereiről még semmit sem lehetett biztosan tudni. Egy tucatnyi teória és pletyka kelt szárnya, hogy mi lesz a sorsa a két kitalált szereplőnek, most viszont tiszta vizet öntöttek a készítők a pohárba és hivatalosan is bejelentették, hogy mindketten láthatóak lesznek a Just like that című évadban.

Azt azonban még nem árulták el, hogy milyen minőségben, illetve még férjként vagy exférjként láthatjuk-e őket a megmaradt három barátnő oldalán. A bejelentés mellett egy plusz információt is elejtettek, ami már nem okozott olyan nagy örömöt, ugyanakkor igencsak érdekes löketet adhat a szériának: Samantha nem a rák és nem a COVID-19 miatt tűnik el a forgatókönyv szerint, hanem tönkre megy a barátsága Carrievel, akárcsak a való életben Kim Catrall és Sarah Jessica Parker között.

„Ahogy a való életben, belépnek, majd kilépnek bizonyos emberek az életedből. A barátságok elhalványulnak, és új barátságok szövődnek. Azt hiszem, hogy ez mind nagyon jól jellemzi az élet valódiságát.”

Forrás: dailymail.com