Barion Pixel Aidan Shaw karaktere visszatér a Szex és New York folytatásában – Coloré

Aidan Shaw karaktere visszatér a Szex és New York folytatásában

2021. 04. 16.

Végre-valahára jó hírek érkeztek a Szex és New York új évadával kapcsolatban!

Igaz, hogy óriási öröm volt, amikor hivatalosan is bejelentették, hogy a világ egyik legnépszerűbb sorozata visszatér egy évad erejééig, ugyanakkor Samantha és Mr. Big karakterének hiánya igencsak lelombozta a rajongókat.

Forrás: northfoto.com

Valószínű a készítők ezért is gondolhatták azt, hogy valami olyannal kell előrukkolniuk, amivel vissza tudják hozni a közönség kedvét. Azt ugyan nem tudni, hogy Harry és Steve karaktere látható lesz-e a 10 részes „And just like that” című évadban, azt viszont már igen, hogy a Carrie volt vőlegényét játszó Aidan és híres bőrszéke már annál inkább. Ezt maga a színész, John Corbett erősítette meg, aki csak ennyit fűzött a hírhez:

„Megcsinálom a showt!”

Corbett 3 évadon keresztül szerepelt a szériában, és sokan azért drukkoltak, hogy Carrie végül őt válassza Big helyett. A közös történetük azonban a 4. évadban véget ért. Hogy milyen szállal hozzák vissza és újra egymásra talál-e a két karakter a jövő kérdése.

A sorozat producere, Michael Patrick King és Sarah Jessica Parker annyit már elárult, hogy a COVID-19 része lesz a történetnek, ugyanis ezzel akarják majd megmagyarázni az egyes szereplők eltűnését.

Forrás: vanityfair.com