Újabb rossz hír a Szex és New York rajongóinak: Jason Lewis sem tér vissza!

2021. 05. 10.

Pár napja erősítette meg a színész, hogy ő sem tér vissza a sorozat 7. évadában.

Épp elég nehéz volt a sorozat egykori nézőinek, hogy Mr. Big, illetve a szabadszájú Samantha sem lesz látható a Just like that című 7. évadban, most pedig egy újabb rossz hírt kell feldolgozniuk.

2020 Filming Italy After Party
Forrás: northfoto.com

Miután John Corbett, azaz Aidan Shaw csatlakozik a stábhoz, sokan abban reménykedtek, hogy a széria szépfiúja, Jason Lewis is kap egy-két epizódban szerepet. Annak idején a 6. évadban bukkant fel Smith Jerrod bőrében, aki először Samantha szeretőjét, majd barátját alakítja. A 49 éves sztár a sorozathoz készült két mozifilmben is látható volt, ezért is lepődött meg mindenki, hogy Lewis egyszer sem tárgyalt a készítőkkel. Véleménye szerint egyébként Samantha és Smith kapcsolata kerek befejezést kapott és mivel a férfifaló karaktere nem tér vissza, ezért kicsit sem lenne értelme Smith indokolatlan felbukkanásának.

A hírrel rengeteg rajongó szívét törték össze újra a producerek, ugyanakkor azzal igyekezték vigasztalni a világot, hogy a készülő 10 részes évadban hat új izgalmas karaktert köszönthetünk, akik között lesz olyan is, akire egy percig sem gondoltunk volna.

Samantha és Mr. Big eltűnését egyébként a COVID-19 járvánnyal akarják majd összefüggésbe hozni.

Forrás: justjared.com