Barion Pixel Sarah Jessica Parker meglepő dolgot árult el – Coloré

Sarah Jessica Parker meglepő dolgot árult el

2021. 01. 23.

A Szex és New York sztárja érdekes dolgot árult el egy interjúban magáról.

Képernyőfotó 2021 01 23 14.18.38
Borítókép forrása: YouTube

Sarah Jessica Parker sosem tartozott azok közé a hírességek közé, akik nem mernek elmondani magukról magánjellegű dolgokat, ezért nemrég megosztotta a rajongókkal, hogy mit fogyaszt egy átlagos héten, amiben természetesen volt, ami szemet szúrt egy-két követőjének.

A színésznő, ugyanis közel két évtizede nem vett magának kávét, amelynek okát el is magyarázott azoknak, akik nem értik, hogy lehetséges ez, hiszen tősgyökeres New York-i. Sarah állítása szerint imád otthon kávét főzni egyrészt, mert számára a napi rutin része, másrészt képtelen elindulni otthonról még mielőtt meginna egy csésze forró kávét. Mindenki Carrie Bradshaw-ja utoljára 1997-ben vásárolt kávét egy Broadway előadása előtt.

Egyszerűen nem értem az embereket, hogyan képesek reggel elindulni otthonról kávé nélkül, hogy kávét vegyenek.”

A sztár hozzátette, hogy bár imád otthon kávézni, nagyon hiányzik számára, hogy beülhessen egy étterembe vacsorázni a férje és a gyerekei társaságában. Elárulta, hogy a járvány előtt sokszor látogattak el a kínai negyedbe, ahol jobbnál jobb gasztronómiai különlegességeket próbáltak ki.

SJP egyébként gőzerővel készül a Szex és New York 7. évadának forgatására, amelyben Kim Cattrall nélkül térnek vissza kolléganőivel a rajongók legnagyobb örömére.

Forrás: JustJared