Itt a Hang nélkül 2. utolsó előzetese

2021. 05. 07.

Már csak néhány hét választ el minket minden idők legjobban várt horrorfilmjétől.

A John Krasinski által rendezett film bemutatóját az elmúlt egy évben háromszor is el kellett tolni a pandémia miatt, most azonban nagyon úgy néz ki, hogy végre-valahára mégis debütálni fog május 28-án, a közönség legnagyobb örömére.

2018 A Quiet Place Movie Set
Forrás: northfoto.com

Az első rész olyan óriási siker volt, hogy Krasinski úgy döntött, tovább szövi a történetet. A sztori szerint a családapa halálát követően – amelyet ő maga játszott – az Abbott család kénytelen szembenézni az ismeretlen külvilággal, ahol nemcsak az őket üldöző szörnyektől kell félniük, hanem valami egészen mástól is, amire addig nem számítottak.

A folytatásban Emily Blunt is visszatér, aki férjéhez (Krasinski) hasonlóan szintén nagyszerű alakítást nyújtott. A sci-fi horror egyébként nagyon jó kritikákat kapott, hiszen hosszú ideje talán az egyik legegyedibb, kliséktől mentes horroralkotás volt, amelyet készítettek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy óriási bevételt hozott a konyhára, valamint a második részre azok is kíváncsiak lettek, akik az elsőt nem látták.

A film utolsó előzetese tegnap debütált, amelyben végre kapunk egy kis betekintést a világot fenyegető lények eredetébe is.

Forrás: variety.com