Barion Pixel Jlo és Ben Affleck újra együtt? Lesifotó buktatta le őket – Coloré

Jlo és Ben Affleck újra együtt? Lesifotó buktatta le őket

2021. 05. 03.

A gyönyörű énekesnő a hírek szerint újra felmelegítette a kapcsolatát ex vőlegényével.

Még csak pár hete, hogy Jennifer Lopez végleg kiadta 4 év után Alex Rodriguez útján annak állítólagos hűtlensége miatt, a legfrissebb hírek szerint az énekesnő egykori szerelmével, Ben Affleck-el találkozgat.

J. Lo And Ben Affleck At Lakers Game Four
Forrás: northfoto.com

A két sztár a 2002-ben ismerkedett meg közös filmjük, a Gengszter románc forgatásán, ahol pillantok alatt szerelem szövődött köztük, amit egy gyors eljegyzés és egy még gyorsabb szakítás követett.

Jen a viharos szakítás után szinte egyből hozzá ment Marc Anthony-hoz, amely miatt Affleck magánélete csúnya fordulatot vett. A színész-rendező alkohol- és szerencsejáték függő lett és csak a rehabilitációnak hála tudott felhagyni ezekkel. Az eltelt 17 évben mindketten családos és egyben elvált emberek lettek, így sikerült túljutniuk az akkori sérelmeken. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a róluk készült friss képek, amelyen jól látni, hogy Lopez és Affleck egy kocsival érkezik a tegnap megrendezett Global Citizen VAX LIVE koncertre, amelyen az énekesnő is fellépett.

Az eseményen egyébként mindketten óriási mosollyal és boldogsággal az arcukon jelentek meg, amelyet a rajongóik is észre vettek.

Vajon újra össze fognak jönni?

Forrás: people.com