Még ilyet! Az Amerikai pite sztárja lehet a következő Samantha Jones

2021. 01. 19.

Előző héten robban a hír, hogy érkezik a Szex és New York új évada. Ám, az öröm nem volt felhőtlen, méghozzá Kim Cattrall miatt.

Samantha and Smith
Borítókép forrása: Youtube

A színésznő, ugyanis kijelentette, hogy semmi pénzért nem öltené újra magára híres szerepét egyrészt a lelki egészsége, másrészt kolléganőjével, Sarah Jessica Parkerrel való konfliktusa miatt. Így felmerült a kérdés, hogy vajon mit terveznek a világ egyik leghíresebb férfifaló karakterével, hiszen sok rajongó szerint Samantha volt a legszínesebb és leghumorosabb a négy barátnő közül.

A készítők még nem árulták el, hogy teljesen kiírják-e a történet folytatásából vagy új színésznőt keresnek a megformálására, ugyanakkor olyan pletykák keltek szárnyra, miszerint Jennifer Coolidge neve máris felmerült a széria producereinek egyik megbeszélésén. Erre pedig maga az Amerikai pite egykori sztárja is reagált. A színésznő szerint a sorozat úgy jó ahogy van, Samantha karakterét pedig lehetetlen bármivel és bárkivel helyettesíteni. Tehát, ha igaz is lenne a pletyka, akkor sem mondana igent a felkérésre.

Képernyőfotó 2021 01 19 12.48.35
Borítókép forrása: Youtube

Bár a történet ezen szálát még homály fedi, az már biztos, hogy a készülő 7. évad Carrie, Miranda és Charlotte 50-es éveibe enged majd bepillantást 10 részen keresztül.

Forrás: Justjared