Barion Pixel Ő a legjóképűbb férfi a világon, legalábbis egy kutatás szerint – Coloré

Ő a legjóképűbb férfi a világon, legalábbis egy kutatás szerint

2021. 05. 05.

Ha tetszik, ha nem, egy kutatás szerint az Alkonyat-filmek sztárja, Robert Pattinson a legszebb férfi a világon.

Pontosabban az ő arcának arányai és vonásai állnak a legközelebb a tökéletes jelzőhöz – állítják a szakértők. A 33 éves Pattinson olyan hírességeket körözött le, mint Brad Pitt és George Clooney, amely óriási szó, hiszen a két színész korunk legszívdöglesztőbb sztárjai közé tartoznak.

Robert Pattinson At The 56th New York Film Festival
Forrás: northfoto.com

A kutatás Dr. Julian De Silva, a hírességek plasztikai sebészének nevéhez köthető, aki a tudományt hívta segítségül, hogy végre megtalálja a nők által legszebbnek tartott férfit. Olyan feltérképezési technikát alkalmazott, amellyel több színész, énekes vagy ismert személy arcát hasonlította össze, méghozzá a szimmetria, az arányosság és az arcvonások szempontjából.

Bár a színész valóban jóképű, sokakat meglepett, hogy ő lett a befutó. A fotó szerint Pattinson állkapcsa, arccsontja, szemeinek elhelyezkedése, orra és homloka olyan összhangban van, ahogy senki másnak.

Szorosan mögötte Henry Cavill áll, akit a világ második legszebb férfijaként hirdettek ki, míg a borzérmes Bradley Cooper lett. A mindenki által bálványozott Brad Pittnek be kellett érnie a 4. hellyel.

Forrás: brightside.me
0 /eletmod/sztarok/amire-senki-sem-gondolt-o-a-legjokepubb-ferfi-a-vilagon-egy-kutatas-szerint/