Brad Pitt megkapta a magáét az Oscar-díjátadón

2021. 04. 26.

Hiába a nyertesek és a legszebb ruhák, a legtöbben Brad Pitt vörös szőnyeges megjelenésére vártak!

Persze idén se hiányozhatott a világ legimádottabb színésze a filmes szakma legrangosabb díjátadójáról, aki tavalyi beszédével és Jennifer Anistonnal való találkozásával mindenki szívet megdobogtatta. Nem is volt kérdés, hogy a 2021-es gálán ő adja át a legjobb női mellékszereplőnek járó díját.

Oscars 2020: Red Carpet
Forrás: norhfoto.com

Az aranyszobrocskát idén Youn Yuh-Jung vehette át, méghozzá a Minari című filmben nyújtott alakításáért. Az alkotásnak egyébként a díjat átadó Brad Pitt volt a producere. Bár sokan ujjongva vették volna át a szobrot a színésztől, Youn inkább úgy döntött beszól neki és nem is alaptalanul…

„De jó, hogy végre találkozunk! Merre voltál, mikor a filmet forgattuk?”

Youn Yuh-jung ezzel arra utalt, hogy Brad neve ott díszeleg a stáblistán, mint producer, ugyanakkor egyszer sem jelent meg a forgatásokon. Sőt, mi több egy színésszel vagy kollégával sem találkozott személyes, a sikerből mégis szeretett volna egy darabkát.

A kínos poén után a színésznő elárulta, hogy nem bírja felfogni, hogy a világ leghíresebb díját fogja a kezében, és véleménye szerint Glenn Close-nak kellett volna kapnia az elismerést.

Forrás: hollywoodreporter.com