Összetört a szívünk! Henry Cavill hivatalosan is foglalt

2021. 04. 13.

Előző héten minden nő a szívéhez kapott, amikor kiderült, hogy Henry Cavill bizony-bizony nem szingli többé.

A színészt egy titokzatos szőke nővel kapták le a lesifotósok London utcáin, méghozzá kézen fogva és szerelmesen. Akkor ugyan még mindenki csak találgatta, hogy vajon ki lehet Cavill oldalán a hölgy, most azonban maga a sztár is hivatalossá tette Instagram oldalán, hogy újra rátalált a szerelem.

henry cavill
Forrás: northfoto.com

A szerencsést Natalie Viscuso-nak hívják, aki a Legendary Entertainment nevű stúdió televíziós és digitális média részének alelnöke. A studió logóját olyan filmek főcímében látni, mint a Man of Steel vagy az Enola Holmes című filmek, amelyeknek főszerepében Henryt láthattuk. Így nagy valószínűséggel már régebb óta ismerhetik egymást. A közös munkán kívül viszont több közös dolog is van bennük, ami miatt gyorsan kialakulhatott kettőjük között a szerelem.

Cavill és új kedvese, ugyanis nagy kutyarajongók, valamint büszke gazdik is. Első közös képüket látva pedig arra is fény derült, hogy szabadidejükben szeretnek sakkozni egymással.

A színész mindig nagyon óvta a magánéletét, ezért igen komoly lehet a kapcsolata Natalie-val, ha a világnak is megmutatta. A 37 éves színésznek egyébként a színésznő Kaley Cuocoval és Lucy Cork kaszkadőrrel is volt kapcsolata.

Forrás: justjared.com