Barion Pixel Így viseld a fehér nadrágot idén tavasszal – 5 inspiráló ötlet a sztárok ruhatárából – Coloré

Így viseld a fehér nadrágot idén tavasszal – 5 inspiráló ötlet a sztárok ruhatárából

2024. 04. 18.

Léteznek olyan alapdarabok, amelyek színüknél vagy szabásuknál fogva sosem mennek ki a divatból: a farmernadrág, a kis fekete ruha és a fehér trikó mellett tavasszal és nyáron újra és újra felbukkan a fehér nadrág, s annak ezernyi változata. De vajon mivel érdemes kombinálni az alapruhatár egyik legfontosabb kellékét? Inspirálódjunk együtt a sztárok utcai viseletéből és a fashion show-k idei felhozatalából!

Legyen szó akár Kendall Jennerről vagy Alexa Chungról, a fehér nadrág az elmúlt években a divat egyik legkedvesebb darabjává vált a vörös szőnyeg és a hétköznapok díváinak szekrényében. Ugyan tagadhatatlan, hogy a kisgyermekes, kutyás, vagy szimplán ügyetlen természetű embereknek óvatosan kell bánniuk az alapdarabnak számító fehér nadrággal, tagadhatatlan, hogy az a tavaszi és nyári hónapok igazi aduásza lehet. Már ha tudjuk, hogyan érdemes kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket!

1. A fehér nadrág és a Chandler Bing-mellény

Mindenképp érdemes a már bevezetőben is említett Kendall Jennerrel kezdeni a sort, akiről köztudott, hogy a hétköznapokban szívesen nyúl egyszerű de nagyszerű megoldásokhoz. Így van ez a fehér nadrág esetében is: Jenner az alábbi képen egy magas derekú, széles szárú farmer-verzióhoz nyúlt, amelyet barna bőr övvel rögzített a derekán. Itt jegyeznénk meg, hogy Jenner magas derekú farmerválasztása kiváló ötlet lehet a telt alkatú hölgyeknek: a derékban szűkített fazon ugyanis optikailag nyújtja a lábakat, valamint szabásánál fogva homokóra alkatot kölcsönöz viselőjének.

fehér farmer, fehér nadrág
Kép forrása: Raymond Hall/Getty Images

A fehér farmeren túl azonban érdemes felül is végigpásztázni az outfitjét: fehér topjára ugyanis egy Chandler Bing-féle mellényt húzott, amelynek föld színei tökéletes harmóniát alkotnak a (már említett) öv árnyalatával. Az egyszerű összképet mégis szexivé teszi az alul (tudatosan) kigombolt kardigán, amely látni engedi a modell köldökét. Konklúzió: a semleges párosításokkal nem lőhetünk mellé, így például a fehér farmer mellé felhúzott krém-földszínekkel, vagy épp a táskán és a cipőn visszaköszönő feketével. 

Folytatás a következő oldalon!