A 10 éves Blue Ivy már most úgy néz ki, mint Beyoncé

Blue Ivy Carter az egész világ szeme előtt cseperedett 10 éves nagylánnyá, aki híres szülei jó génjei mellett a tehetségüket is örökölte.

Blue Ivy már több zenei díjat – többek között egy Grammy szobrocskát – is bezsebelt, de ha ez nem lenne elég dalszerzőként is egyre több sikert ér el, így sokak szerint pár év és beéri a szüleit.

Beyoncé
Forrás: Northfoto

Mindezek mellett a divathoz és a sporthoz is nagyon ért. Édesapja, Jay-Z társaságában sokat jár kosármeccsekre, ugyanis nagy rajongója a labdajátéknak. Apa és lánya legutóbb a Golden State Warriors és a Boston Celtics NBA-döntőjére látogatott el, amelyet a San Francisco-i Chase Centerben rendeztek meg.

A döntőn több kép és videó is készült róluk, amelyen jól látszik, hogy Blue Ivy már abba a korban van, amikor a szülei jelenlétét inkább kellemetlennek tartja, semmint menőnek. A fiatal sztárról nehezen lehet eldönteni, hogy kire hasonlít jobban, hiszen mindkét szülő vonásait fel lehet benne fedezni.

Mindenesetre a kosárlabda iránti szeretetét biztosan a rappertől örökölte, aki minden alkalommal magával viszi, hogy az első sorból nézzék végig a játékot, majd közösen szoktak a váltani néhány szót a kosárlabda csapatok tagjaival.

Blue Ivy
Forrás: Northfoto

Blue Ivy a sztárpár legidősebb gyermeke, akit már születése óta az énekesi pályára szántak a szülők. Beyoncé és Jay-Z szerint is döbbenetes tehetség lakozik benne, amit egyikük sem szeretne elkallódni hagyni, így mindenben 1000%-osan támogatják gyermeküket. Azt nem tudni, hogy az ikrek, Rumi és Sir is örökölte-e zenei tehetséget, az viszont biztos, hogy nővérük valószínű már most kitapossa számukra a sikerhez vezető ösvényt.

Ez is érdekelhet:

Sztárok meglepő szépségápolási tippjei

Általában értetlenül állunk a hírességek fotóit látva, mert úgy tűnik egyáltalán nem öregszenek. Joggal merül fel a kérdés, mégis minek köszönheti hihetetlen bőrét JLo, Beyoncé vagy Kim Kardashian. Nos, páran elárulták szépségük titkát, amelyek valóban hatásosak lehetnek. Ha szeretnél többet tudni a titkukról, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A 3 legbájosabb csillagjegy az asztrológusok szerint