Barion Pixel A 10 éves Blue Ivy már most úgy néz ki, mint Beyoncé – Coloré

A 10 éves Blue Ivy már most úgy néz ki, mint Beyoncé

2022. 06. 14.

Blue Ivy Carter az egész világ szeme előtt cseperedett 10 éves nagylánnyá, aki híres szülei jó génjei mellett a tehetségüket is örökölte.

Blue Ivy már több zenei díjat – többek között egy Grammy szobrocskát – is bezsebelt, de ha ez nem lenne elég dalszerzőként is egyre több sikert ér el, így sokak szerint pár év és beéri a szüleit.

Beyoncé
Forrás: Northfoto

Mindezek mellett a divathoz és a sporthoz is nagyon ért. Édesapja, Jay-Z társaságában sokat jár kosármeccsekre, ugyanis nagy rajongója a labdajátéknak. Apa és lánya legutóbb a Golden State Warriors és a Boston Celtics NBA-döntőjére látogatott el, amelyet a San Francisco-i Chase Centerben rendeztek meg.

A döntőn több kép és videó is készült róluk, amelyen jól látszik, hogy Blue Ivy már abba a korban van, amikor a szülei jelenlétét inkább kellemetlennek tartja, semmint menőnek. A fiatal sztárról nehezen lehet eldönteni, hogy kire hasonlít jobban, hiszen mindkét szülő vonásait fel lehet benne fedezni.

Mindenesetre a kosárlabda iránti szeretetét biztosan a rappertől örökölte, aki minden alkalommal magával viszi, hogy az első sorból nézzék végig a játékot, majd közösen szoktak a váltani néhány szót a kosárlabda csapatok tagjaival.

Blue Ivy
Forrás: Northfoto

Blue Ivy a sztárpár legidősebb gyermeke, akit már születése óta az énekesi pályára szántak a szülők. Beyoncé és Jay-Z szerint is döbbenetes tehetség lakozik benne, amit egyikük sem szeretne elkallódni hagyni, így mindenben 1000%-osan támogatják gyermeküket. Azt nem tudni, hogy az ikrek, Rumi és Sir is örökölte-e zenei tehetséget, az viszont biztos, hogy nővérük valószínű már most kitapossa számukra a sikerhez vezető ösvényt.

Ez is érdekelhet:

Sztárok meglepő szépségápolási tippjei

Általában értetlenül állunk a hírességek fotóit látva, mert úgy tűnik egyáltalán nem öregszenek. Joggal merül fel a kérdés, mégis minek köszönheti hihetetlen bőrét JLo, Beyoncé vagy Kim Kardashian. Nos, páran elárulták szépségük titkát, amelyek valóban hatásosak lehetnek. Ha szeretnél többet tudni a titkukról, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com