Barion Pixel Beyoncé is beállt a sorba! Bob frizurával várja a tavaszt – Coloré

Beyoncé is beállt a sorba! Bob frizurával várja a tavaszt

2022. 02. 08.

Bár még csak február van, a sztárvilágban érezhető, hogy a megújulás időszaka elkezdődött, hiszen hol sztárbabák születnek, hol pedig új szépségideálok, amelyeket maga Beyoncé is előszeretettel követ.

A tavasz a változásról szól, a téli pihenő után jöhet a kreatív megújulás, amivel olyan hírességek is szeretnek élni, mint Beyoncé.

Beyoncé
Forrás: Northfoto

A mostani enyhe tél, a sok napsütés és a közelgő Bálint-nap egyértelműen előhozta a sztárokból is a tavasz utáni vágyat. Az univerzum királynője, Beyoncé például olyan külsővel rukkolt elő az Ivy Park saját márkás új kampányában, amelyet a legnagyobb mesterfodrászok sem hagyhattak szó nélkül.

Az énekesnő tűzpiros fűzős latexszettje mellett, ugyanis friss bob frizurával is sikerült magára vonnia a világ figyelmét. Az egyszerre friss és fiatalos frizura a hírességek egyik legújabb kedvence, arra azonban senki sem számított, hogy a hosszú haj hírnökeként ilyen merész változásra szánja el magát. Az eredmény mindenesetre lenyűgöző, amivel sok rajongóját fogja a rövid fazonra buzdítani.

Az alkalom természetesen a Valentin-napnak is szól, ami az apropója volt a márka színválasztásának. Az Instagram fotókon lélegzetelállítóan néz ki a Grammy-díjas sztár. A fotósorozat darabjai között találunk skarlátvörös színekben izzó, elegáns és modern kosztümöt, piros-fekete kígyóbőr kendőt és persze táskákat is. Ehhez a nem mindennapi együtteshez döntött Beyoncé a rövid haj mellett, ami mindenhonnan nézve tökéletesen illik a márka kollekciójához.

“Bey-me”, szól a szlogen a kampányban, melynek darabjait hamarosan bárki megvásárolhatja az Adidas weboldaláról.

Forrás: instyle.com