Visszatért a long bob frizura, amiért a sztárok is megőrülnek

2021. 03. 26.

A különleges fazon megér egy próbát, hiszen 2021-ben megint a legnépszerűbb frizurák között szerepel.

Az 1920-as évek elején Hollywood némafilmes sztárjai népszerűsítették az úgynevezett bobot. Josephine Bakernek, Clara Bownak vagy Liza Minnellinek is ilyen volt a Cabaretben.

Képernyőfotó 2021 03 26 21.03.32
Forrás: Youtube

A bob már többször visszatért, emlékezzünk csak a kilencvenes évek filmjére, az Amelie csodálatos életére, Audrey Tautouval. Azóta Rihannától kezdve Beyoncéig mindenki kísérletezett már a drámai stílussal, de kevés vágás volt annyira sikeres, mint Victoria Beckham egykori „Posh” frizurája. Ebből lett a kétezres években a szögletes alakú „Pob”.

Nem meglepő, hogy a bobbal idén is érdemes próbálkozni, főleg, hogy a pandémia már annyi örömünket elvette, hogy legalább a frizuránk legyen ütős! Nem muszáj a végletekben gondolkodni, lehet egy bob egyenes, hullámos, passzolhat hozzá frufru, amely lehet fülig vagy majdnem vállig érő. A vége állhat befelé szárítva, de a tincsek pöndörödhetnek kifelé is. A bob fazont szinte bármilyen arcformához illeszthetjük, de a kicsit túlsúlyosak figyeljenek oda, hogy a bob képes tovább kerekíteni az arc vonalait!

Nézzük a jelenkor hírességei közül ki viseli mesésen a bobot!

Kate Mara

Jenna Dewan

Taylor Swift

Kim Kardashian

Charlize Theron

Scarlett Johansson

Margot Robbie