Barion Pixel Ez a 4 csillagjegy júliusban megtalálja a szerelmet! – Coloré

Ez a 4 csillagjegy júliusban megtalálja a szerelmet!

2021. 06. 20.

Mindenki vágyik a nagy Ő megtalálására, és ennek a négy zodiákusnak komoly esélyei vannak rá 2021 nyarán.

A csillagokban minden meg van írva – az asztrológia szerint valóban befolyásolja életutunkat a csillagjegyünk, illetve az, hogy milyen erősségek és gyengeségek jellemzik az adott állatövi jegyet. Ezt kiegészíti az égitestek mozgásának hatása, ami idén júliusban különösen kedvező lesz a Mérlegre, a Szűzre, az Ikrekre és a Bakra nézve.

Csillagjegyek Julius
Forrás: unsplash.com

A Mérlegek állandó hezitálásban vannak, ami nem könnyíti meg a hozzájuk való kötődést. Kapcsolataik gyakran emiatt mennek félre, vagy azért nem nyerik el végül a nagy szerelmet, mert túl sokáig dilemmáznak, hezitálnak. Júliusban a Hold erejének köszönhetően a Mérleg gyorsabban tud majd döntéseket hozni, és ha ezt kihasználja egy éppen aktuális szerelmi helyzetben, akkor nyert ügye lesz. Mérlegek, tessék rákapcsolni és cselekedni!

A Szűz erős és határozott jelleme előmozdítója és gátlója is lehet egy kapcsolatnak, akkor is, ha az még csak az égben köttetett meg. Ha a Szűz képes kicsit háttérbe szorítani saját egóját, és nem arra koncentrál, hogy mit akar, és mi jár neki, akkor az univerzum be fog segíteni, hogy azt terelje a közelébe, aki valóban hozzá passzol. Nyitottsággal és odafigyeléssel a Szüzek kihasználhatják a július közepi napokat, és könnyen egy randi kellős közepén találhatják magukat.

Az Ikrek kettős személyisége és hangulatingadozásai, kritikus, néha ítélkező személyiségük komoly akadályokat gördített saját boldogságuk útjába. Nyáron azonban az Ikrek sokkal lazábbá válnak, élvezik a szabadságot, képesek kicsit leereszteni, és nagyobb egyensúlyba kerülnek az energiákkal. Ha ilyen állapotban sikerül egy Ikerrel találkozni, akkor az a legjobb oldalát képes mutatni és adni, ami akár egy tartós kapcsolatot is eredményezhet.

A Bakoknak sok konfliktusuk, aggodalmuk és családi problémájuk volt az elmúlt egy évben. A Bakok kedvelt személyiségek, a felszínen vidámak, ám valójában képesek az önmarcangolásra és a makacsságra is. Egy Baknak mindig dolgoznia kell magán, a lelkén, ahhoz, hogy végül elnyerje a szíve által áhított szerelmet. Idén nyáron a Bakoknak kedvez, ha az önismeretbe, önvizsgálatba vetik magukat, egy reális énképpel jó eséllyel társat is vonzanak majd maguk mellé.