Barion Pixel Befolyásolja a csillagjegyünk, hogy mennyire hízhatunk el? – Coloré

Befolyásolja a csillagjegyünk, hogy mennyire hízhatunk el?

2021. 06. 14.

Az elemzők szerint a zodiákus alapvetően meghatározza, hogy milyen alkatunk van, illetve hogy azon belül mennyire tudunk a végletek között maradni.

Hihetetlen, de az asztrológusok szerint nem véletlen, hogy bizonyos csillagjegyek szülöttei még a küllemükben is hasonlítanak, ugyanis a zodiákus kihat az alkati sajátosságokra, a testmagasságra, az ideális testsúlyra, de akár arra is, hogy mennyire tud szálkás lenni valaki.

Csillagjegy
Forrás: unsplash.com

Tehát hiába küzdesz az apró zsírpárnák ellen, valószínű, hogy a csillagaidban van a hiba. Persze nem azt mondják a csillagjósok sem, hogy ne törekedjünk a legegészségesebb forma elérésére, de bizony vannak határok, amiket nem igazán fogunk tudni átlépni.

Leellenőrizheted, hogy mindez igaz-e rád. Íme a zodiákusok testtérképe!

 • A Nyilas az egyik legsportosabb jegy, állandó versenyben van, néha saját magával. Imád mindenkit lehagyni, és szereti megmutatni, hogy mire is képes.
 • Az Ikrek imádnak külsőt váltani, így stílusuk nem egyforma az életük során. A ruházat pedig jól tudja befolyásolni az alkatot, ha ügyesen választunk. Bár az Ikrek hízásra hajlamosak, mesterien tudnak megjelenni és kihasználni a divatot.
 • A Bika szívós és szilárd, ez alkatában is tükröződik. Lehet átlagos, vagy kissé izmos vagy duci, mindig markáns jelenléte van.
 • A Kos jegyűek elég versengőek, nem elégednek meg a dobogó legalsó fokával. Igaz ez a mozgásra is, ezért lehet egy Kos húsosabb vagy hízásra hajlamos, egészen biztos, hogy állandóan küzdeni fog, hogy a legjobb formáját hozza. Erre rátesz hiúsága is, ezért a jegy szülöttei között találunk igazi atlétákat is.
 • A Rák átlagos alkatú, amire ha több időt szán izmosabb is lehet, de az is igaz, hogy elkényelmesedve hajlamos az elhízásra. Mivel derűt és kedvességet sugároznak, ez mindig eltereli a figyelmet a testükről. Náluk is igaz: a belső a fontos!
 • Az Oroszlán nagyon erős. Nem feltétlenül izmosak a jegy szülöttei, de hihetetlen méltóság és lelki erő van bennük, ami a fizikai síkra is kivetül. Hiába alacsony egy Oroszlán, kenterbe fog verni mindenkit a sporteseményeken.
 • A Szűz szeret önmaga lenni és elégedett. Alapjában átlagos alkatú, elszántsága akár jó sportolóvá is teheti, de neki nem ez az életcélja. Kikerekedve is magabiztos és határozott.
 • A Mérlegek nagyon szerencsések alkatilag, mert tartják a súlyukat. Nem hízékonyak, de nem is kimondott izompacsirták. Az is igaz, hogy hiúságuk miatt azonban elkezdhetnek mérlegelni, kezdjenek-e sportolni.
 • A Skorpiók pusztítóak a megjelenésükben is. Ők mindig a maximumot hozzák, alkattól függetlenül mindenkit levesznek a lábukról, kommunikációjuk bámulatos. Aki pedig gúnyt űz belőlük, azt „ledöfik”.
 • A Bak zodiákusra jellemző a karakteresség. Nem kell kisportoltnak lenniük, hogy rájuk szegeződjön minden tekintet. Ha kigyúrják magukat vagy lefogynak, azt csak önmaguk miatt teszik, míg mások elismerése hidegen hagyja őket.
 • A Vízöntők általában nyúlánk alkatúak, hosszú végtagokkal. Ritka köztük, aki túlsúllyal küzd.
 • A Halak élvezik az életet, szeretnek jókat enni, és bár nem vetik meg a mozgást, gyakori köztük a hipotón testalkat.