Barion Pixel Ők a leghűtlenebb csillagjegyek! – Coloré

Ők a leghűtlenebb csillagjegyek!

2021. 06. 15.

Vigyázat, ha ebbe a zodiákusba szeretsz bele, mert nincs rá garancia, hogy nem csal meg fűvel-fával!

Az asztrológusok szerint vannak olyan állatövi jegyek, amelyek igenis hajlamosabbak a kilengésekre. Az megint más tészta, hogy melyik kapcsolatba, mi számít megcsalásnak.

Csillagjegy Hutlenseg
Forrás: unsplash.com

Van, akiknél már a flört sem engedélyezett, sőt, ha ránéznek másra, az is bűn. Máshol a csóktól kezdődik a megcsalás, vannak viszont, akiknek a szex a vízválasztó. Egészen laza, nyitott szerelmek is vannak, ahol akár félre is lehet menni, míg az ember nem visz bele érzelmeket. A paletta tehát sokszínű, mindenkinek a saját vérmérséklete szerint érdemes odafigyelnie!

Nézzük, melyik zodiákus nem épp egy hűség-biztosítás!

A Mérlegek nagyon ügyesen játszanak. Látszólag megfontoltak, nyugodtak, sokáig ellamentálnak egy helyzeten, és mondhatjuk, hogy hűségesek is a maguk módján. Kicsit talán társfüggők is. Ám, ha elunják magukat, ha nem érzik a tüzet, ha sérül az egójuk egy kapcsolatban és nem kapnak elég odafigyelést, akkor a mérlegük nyelve bizony elbillen a „belefér egy kis megcsalás” felé. Ráadásul elég jól lepleznek dolgokat, sok időbe telik lebuktatni őket.

A Skorpiók szenvedélyes szeretők, mindent megtesznek a szerelmükért és a kapcsolatukért. Viszont a nagy energiákhoz és személyiséghez nagy nárcisztikusság is vegyül, vagyis, ha megsértesz egy Skorpiót, jaj neked. Sosem felejt, és a kellő pillanatban bosszút áll. Mestere a bosszú szexnek, bosszú megcsalásnak, bosszú pornónak. Ha ne adj Isten lebukik (ami nagyon ritka), akkor pedig visszatámad. Egy sértett Skorpióval szemben csak veszíthetsz.

A lágy és kecses Vízöntő sem a hűség szobra, mivel lételeme a szabadság, a szárnyalás, és mint a víz, ki-ki folyik a normál medréből. Nála a megcsalás nem rossz szándékból következik be, egyszerűen szereti élvezni az életet, megélni a pillanatot és elveszni a pozitív energiákban.