Barion Pixel 3+1 csillagjegy, akiket tavaszig óriási szerencse ér – Coloré

3+1 csillagjegy, akiket tavaszig óriási szerencse ér

2022. 01. 24.

A szerencse forgandó – tartja a mondás. Bizonyos évszakokban pedig egyes jegyek szülötteinek kedvez a legjobban…

A tavaszi csillagjegyek mindenképpen magukénak érzik a virágokkal, levelekkel, rügyekkel és napfénnyel kecsegtető évszakot.

Csillagjegyek
Forrás: Unsplash

Esetükben igaz szokott lenni, hogy a születésnapjuk körül valamilyen pozitív élményben lesz részük. Különösen igaz ez a Kosokra, míg a többiek szerencséje inkább áttolódik májusra és a nyár elejére. De kik is azok, akik 2022-ben még jó szerencsét várhatnak a téli hónapok lezárulásával?

A Skorpió jegyűek állandó szervezésben vannak, általában már év elején tudják, mit fognak csinálni az év közepéig. Tele a naptáruk számukra kedves tevékenységekkel, koncertekkel, vacsora meghívásokkal, bulikkal, kiállításokkal. Éppen ezért nekik szerencséjük is lesz, mert mindig nagyon tudatosan készülnek a jövőre, ennek pedig megvan az eredménye és a vonzás törvénye is működik emiatt.

A Vízöntő sokszor szkeptikus a szerencséjét illetően, néha úgy érzi, kifolyik a keze közül a szerencse. Jó tanács számukra, hogy ha nem akarják annyira görcsösen markolni, akkor szépen megül majd a tenyerükben, és szerencsés történések elébe néznek tavaszra.

Az Ikrek jegyűek hajlamosak a panaszkodásra, annak ellenére, hogy alapvetően jó kedélyű emberek. Sokszor meg sem látják, mennyi mindenért adhatnak hálát, ha van egy kis lehetőségük drámázni. Így vonják magukra a figyelmet, amit kettős személyiségük igényel. Ha 2022-ben kicsit visszavesznek az egóból, a sors megajándékozza őket az apró szépségekkel és a tudatos szerencsével.

A Oroszlán rátermett, erős, néha kissé forrófejű. Ez idén is meghozza a szerencséjét, mert minden akadályt leküzd majd, hiszen azokat nem problémának, hanem feladatnak látja. Ha pedig falba ütközik, az sem állítja meg. Így vagy úgy, de eléri, amit akar, és ehhez kell egy adag szerencse is.