Barion Pixel Kim Kardashian ezt tartja a legfontosabb lépésnek a tökéletes smink eléréséhez – Coloré

Kim Kardashian ezt tartja a legfontosabb lépésnek a tökéletes smink eléréséhez

2022. 06. 15.

Kim Kardashian mindig kifogástalan külsejét már nagyon sokan támadták, mondván, hogy irreális és hamis szépségideált közvetít a fiatal lányok számára. Most azonban olyat tett, amire senki sem számított.

Kim Kardashian saját fehérnemű és parfüm márkája után a szépségiparban is szeretné megverné a lábát. Bár már futott a neve alatt sminkmárka, most a szépségápolási termékek felé vette az irányt.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto

A 42 éves reality-sztár a kozmetikusával, Joanna Czech-el készített egy videós interjút, amelyben a tökéletes arcápolásról és a sminkeltávolítás fontosságáról beszélgettek. Így végre az egész világ láthatta, hogyan is szokott Kim neki fogni a munkájához szükséges vastag sminkréteg eltüntetéséhez.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto

A négygyermekes híresség szerint, ugyanis a tökéletes bőrhöz és sminkhez az első és legfontosabb lépés a megfelelő, alapos és tiszta sminkeltávolítás. Kim Kardashian sosem titkolta, hogy a vörös szőnyegre, a nagyobb eseményekre, sőt még egy-egy ebédhez is sok sminket szokott használni, amelyet minden este le is mos magáról.

Ám, az ő esetében ez nem 2 vagy 3, hanem sokkal több lépésből áll. A SKKN termékeit bemutatva elárulta, hogy neki ez az esti rituáléja, amelyet 5 lényeges lépésre tud leosztani.

Arctisztító kendő

Kim első lépésként a márkája sminklemosó kendőjét használja, amellyel az alapozó, a szemfesték és a rúzs nagy részét eltávolítja. Nem egyszer, hanem legalább három alkalommal végig törli az arcát, a szemeit, a nyakát és a dekoltázsát is.

Bőrradír

A bőrradírt hetente 3 alkalommal szokta használni, amelyet benedvesített arcra visz fel és egyenletes, finom mozdulatokkal dolgoz el a bőrön.

Tonik

A bőrradírozás után jöhet a tonik, amely nedvességgel tölti fel a bőrt és a maradék szennyeződést is eltávolítja az arcbőr felszínéről.

Hialuronsavas szérum

A hialuronsav igazi elixír a bőrünk számára, amelyet Kim Kardashian mindennap kétszer, reggel és este is használ. 40 felett már érdemes célzottan felvenni a harcot a ráncok ellen, amelyre a hialuron az egyik legjobb fegyver.

Szemkörnyékápolás

Bár sokan félvállról veszik, a szemkörnyék ápolása külön figyelmet igényel, amelyet Kim Kardashian már nagyon fiatalon felismert. Akárcsak a szérumot, saját szemkörnyékápolóját is kétszer alkalmazza egy nap.

Hidratáló

Végül a hidratálókrémmel fejezi be a bőrápolási rutinját és a sminkje lemosását, amelyet gazdagon visz fel az arcára, a nyakára és a dekoltázsára is.

Ez is érdekelhet

Nyári smink

Nyáron sem kell lemondanunk a természetes, szépítő sminkről, csupán néhány trükköt érdemes megtanulnunk, hogyan viselhetjük azt komfortosan, kellemetlenségek nélkül. Ha te is szeretnéd elsajátítani a tökéletes nyári sminket, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com