Barion Pixel Nagyon várják a sci-fi rajongók a 3-test-probléma című sorozatot: ezt kell tudni a szériáról – Coloré

Nagyon várják a sci-fi rajongók a 3-test-probléma című sorozatot: ezt kell tudni a szériáról

2023. 11. 18.

A Trónok harca sztárja, John Bradley az egyik főszereplője a különleges történetnek, a 3-test-probléma című sorozatnak, amire 2024 márciusáig még várni kell.

A 3-test-probléma egy nem mindennapi sorozat lesz, ahogy már a neve sem szokványos. Készítőkként a Trónok harca két producere, David Benioff és D.B. Weiss jegyzi a showt, akikhez a True Blood alkotója, Alexander Woo csatlakozott. Az első 8 epizód jövő év tavaszán kerül fel a legnépszerűbb streaming platformra, és már előzetes is érkezett hozzá.

3-test-probléma
Forrás: Netflix

Az első trailerekből és poszterekből kiderült végre, hogy a főszereplők között ott lesz John Bradley, aki a Trónok harca Samwell Tarly-jaként vált ismertté, de a rajongók szerették a Moonfall és a Vegyél el című filmekben is. Mellette Jess Hong és Sea Shimooka fognak még fő karaktereket alakítani, de a szépséges Eiza Gonzalez, Alex Sharp, Saamer Usmani, és Liam Cunningham is a stáb tagjai.

3-test-probléma
Forrás: Netflix

A 3-test-probléma című sorozat Cixin Liu The Three Body Problem című, legkelendőbb könyvsorozatán alapul. A történet egy szerteágazó, több generációra kiterjedő cselekményt mutat be, amely átíveli a kozmoszt és garantáltan rabul ejti a sci-fi rajongókat, noha az is borítékolható, hogy lesz, ami előtt értetlenül állunk majd.

A Netflix szinopszisa szerint egy fiatal nő végzetes döntése az 1960-as évek Kínájában visszaköszön térben és időben a jelenkorig. Amikor a természet törvényei megmagyarázhatatlan módon bomlanak fel a szemük előtt, egy ambíciózus nyomozó és briliáns tudósok egy csoportja egyesíti az erőit és tudását, hogy szembenézzenek az emberiség történetének legnagyobb fenyegetésével.

Aki szereti ezt a műfajt és a hasonló körmönfont forgatókönyveket és csavaros cselekményt, annak addig is érdemes megnéznie szintén a Netflixen a Bodies/Testek című sorozatot, amely szintén a népszerűségi lista élére ugrott megjelenésekor.

Borítókép forrása: Netflix