Barion Pixel A műszempilla, egy egyre gyakoribb trend (X) – Coloré

A műszempilla, egy egyre gyakoribb trend (X)

2024. 04. 11.

A műszempillák világszerte egyre inkább felkerültek a nők preferenciáinak élére, nem csak a rendezvényeken, hanem a mindennapi életben is. Ezek olyan módon megkönnyíthetik a szépítési folyamatát és rutinját, amelyet használat előtt el sem tudna képzelni.

Tudjuk, hogy az alkalmazási folyamat nehéznek tűnhet, de az idő múlásával bele fog jönni és minden sokkal könnyebbé válik. Természetesen, léteznek könnyen felhelyezhető műszempillák is a piacon, ezért nincs értelme megijedni ettől a folyamattól.

Szempilla Keszites

Sőt, ha eddig megfordult a fejében a műszempillák használata, viszont idáig nem volt bátorsága kipróbálni ezt, akkor nagy valószínűséggel ez az a jel, amire várt!

Eláruljuk, melyek a szükséges lépések ahhoz, hogy már az első alkalommal szuper eredményeket érjen el, és remélhetőleg meggyőzzük Önt arról, hogy ez nem olyan nehéz, mint amilyennek tűnik. Ez egy olyan folyamat, amelyen mindannyian keresztül mentünk valamikor, és amely ebben a pillanatban egyáltalán nem jelent már gondot a számunkra.

Tartsa észben ezeket a lépéseket, és garantált eredményt fog elérni, így nehezen fog elbúcsúzni a műszempilláktól.

Egyszerű útmutató a műszempillák alkalmazására

Már az első próbálkozásnál látni fogja, hogy minden könnyebb, mint amilyennek látszik és élvezni fogja az újabb és szebb énjét.

1. Válaszd ki a hozzád illő szempillákat

Főleg, ha ez az első alkalom, amikor műszempillákat szeretne felrakni, akkor azt javasoljuk, hogy olyanokat válasszon, amelyek hossza, alakja és volumene nagyrészben megegyzik az Ön saját szempilláival.

2. Készítse elő a szemeit és a szempilláit

Ez a lépés kulcsfontosságú, csakúgy, mint a bőr éjszakai tisztítása annak érdekében, hogy az jól nézzen ki, megkapva a megfelelő ápolást.

Győződjön meg arról, hogy mind a szemhéjak, mind a szempillák kellőképpen meg vannak tisztítva, és nem marad nyoma olajnak vagy sminknek. Ezek bármelyike ​​befolyásolhatja a műszempillák tapadását, így azok bármikor leeshetnek.

3. Óvatosan használja a ragasztót

Semmiféleképpen ne alkalmazza a ragasztót, amíg nem végez el egy tesztet a szemhéja egy kis részén, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs allergiás reakciója rá. Ezután tegyen egy kis mennyiségű ragasztót a műszempilla tövére applikátorral vagy vékony ecsettel. Ügyeljen a ragasztó mennyiségére, mivel ha sokat használ belőle, akkor elcsúszhat a műszempilla, illetve kellemetlen megjelenésben lehet része.

4. Rakja fel a műszempillát

Elérkeztünk ahhoz a lépéshez, amitől a legtöbben tartanak, viszont minden alkalmazást követően, garantáltan egyre ügyesebb lesz.

Eleinte szükség lehet csipeszre, hogy a műszempilla csíkot a szem belsejéből kifelé haladva, a lehető legközelebb helyezze el a természetes szempillákhoz.

Ügyeljen arra, hogy a szempilla a kívánt pozícióban legyen felrakva. Várjon néhány másodpercet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a ragasztó megszáradt, ezt követően pedig már élvezheti is az új megjelenését.

5. Fejezze be a sminket

Olvassza egybe a természetes szempillákat a műszempillákkal, így kevesen veszik majd észre az igazi változást. Ha magabiztosabb akar lenni, akkor használjon egy kevés szempillaspirált, annak érdekében, hogy egyforma legyen a színük.

Egészítse ki a sminket a kívánt termékekkel, és élvezze az eredményt.

6. A műszempillák eltávolítása

Miután több napon keresztül élvezte az új énjét és megjelenését, itt az idő, hogy eltávolítsa azokat.

Válasszon egy megfelelő oldószert a ragasztó eltávolításához, vagy használjon egy meleg vízbe mártott tisztítókorongot. Néhány másodpercen keresztül hagyja hatni a szempillákon, majd óvatosan távolítsa el azokat a külső saroktól befelé.

Élvezze az új megjelenését a műszempillák segítségével. Ne féljen valami újat kipróbálni!