Barion Pixel Kim Kardashian és Emma Roberts vadul csókolózott, hogy az American Horror Story folytatását bebiztosítja – íme a legfigyelemfelkeltőbb nő-nő csókok Hollywoodban – Coloré

Kim Kardashian és Emma Roberts vadul csókolózott, hogy az American Horror Story folytatását bebiztosítja – íme a legfigyelemfelkeltőbb nő-nő csókok Hollywoodban

2024. 04. 17.

Az American Horror Story új évada folytatódik, és ezt egy megbotránkoztató jelenettel kellett gyorsan hypolni.

Az American Horror Story 12.évada a Delicate címet kapta és a franchise történetében először egy regény alapján készült. Mivel az amerikai filmesek és színészek sztrájkoltak hónapokig, így az Emma Roberts, Kim Kardashian és Cara Delevingne főszereplésével készült Delicate lassan készült el, és két részletben került fel a streamingre. A második etapra elég sokat kellett várni, szinte már el is feledkeztünk róla, de Ryan Murphy-ék gondoskodtak a reklámról. Az American Horror Story visszatérő epizódjában Emma és Kim smacizását láthatjuk, ami persze azonnal a lista élére rakta vissza a sorozatot.

American Horror Story
Forrás: Disney+

Lássuk, melyik híres nő-nő csókok voltak még az idők folyamán, melyek valamilyen jó okkal vagy jó okra akarták felhívni a figyelmünket!

Sarah Michelle Gellar és Selma Blair: Kegyetlen játékok (1997)

Ez a film a nyolcvanas években születetteknek egy etalon, de még a későbbi generációknak is okozott szép perceket. Drog, zsarolás, szex, melegség…minden, ami akkor még nagyon hajmeresztőnek számított. Imádtuk!

Kegyetlen játékok
Forrás: imdb