Barion Pixel Emma Roberts gyorsan bocsánatot kért kolléganőjétől, miután az transzfób megjegyzéssel vádolta – Coloré

Emma Roberts gyorsan bocsánatot kért kolléganőjétől, miután az transzfób megjegyzéssel vádolta

2023. 09. 23.

A negatív reklám is jó reklám? Az American Horror Story háza táján, épp a 12. évad indulása előtt kerekedett kisebb botrány, méghozzá Emma Roberts miatt.

Angelica Ross már ki is írta a volt Twitteren, most már X közösségi oldalon, hogy bocsánatkérést kapott Emma Roberts-től. Az American Horror Story: 1984 forgatásán állítólag Roberts olyan viselkedést tanúsított, ami transzfóbnak fogható fel, legalábbis a Pose sztárja szerint.

Angelica Ross és Emma Roberts vitája
Forrás: Monica Schipper/Getty Images

Köszönöm @RobertsEmma, ​​hogy felhívtál és bocsánatot kértél, mert felismerted, hogy a viselkedésed nem volt épp szövetségesnek mondható. Nyitva hagyom a lehetőséget ezzel hogy követhesd a vágyat, arra nézve, hogy jót tegyél, és a te platformodon is támogasd a társadalmi igazságosság ügyeit.

Az ügy abból fakadt, hogy a transz színésznő, Angelica Ross egy Instagram Live-ban elmesélte, hogy annak idején az AHS: 1984 forgatásán kényelmetlen incidenst szenvedett el Emma Roberts-től. A rendező, John J. Gray próbált köztük békét tenni, miután Emma jelezte, hogy Angelica “gonoszan” viselkedett vele. Gray szólt nekik, hogy “hölgyeim, koncentráljunk a munkára”, mire Emma odavetette, hogy “úgy értetted, hölgyem?” – utalva ezzel arra, hogy a transz sztárt nem tekinti igazi nőnek.

A megbántott színésznő szerint azért nem lépett fel már akkor és ott Emmával szemben, mert megtorlásra számított. Szerinte Emma sokkal nagyobb támogatást élvezett, másokkal is gonosz volt és mégis az lett elővéve, ha probléma volt, aki a szenvedő alanya lett.

A transz művész még egy esetet elmesélt, ami egy olvasópróbán volt, Emmával és Cody Fern-nel, ami szintén rosszul sült el. Ezen kívül a producer király Ryan Murphy-re is dobott némi sarat, állítva, hogy a sorozatmogul kerüli őt. Pedig Murphy-nek köszönheti Ross mind az AHS, mind a Pose szerepeit.

Az AHS: 1984 premierje 2019 szeptemberében volt, és tisztelgést adott a nyolcvanas évek slasher filmjei előtt, mint amilyen például a Péntek 13 volt.

Most pedig hamarosan debütál a 12. évad, az American Horror Story: Delicate, melyben ismét Emma Roberts lesz a főszereplő. Talán nem véletlen, hogy Angelica pont most kotyogta ki ezt a régi sérelmet?

Forrás: Eonline
Borítókép forrása: Northfoto