Barion Pixel Emma Roberts is szerepet kapott a Madame Web című filmadaptációban – Coloré

Emma Roberts is szerepet kapott a Madame Web című filmadaptációban

2022. 06. 28.

Emma Roberts is szerepet kapott a Madame Web című alkotásban, amely a Sony a legújabb produkciója lesz.

Emma Roberts olyan sztárokhoz csatlakozik így, mint a gyönyörű Dakota Johnson, valamint az Eufóriából ismert Sydney Sweeney.

Emma Roberts
Forrás: Northfoto

A gonosz női karakter A csodálatos Pókember egyik 1980-ban megjelent képregény számában volt először látható, de a többi ismert karakterrel ellentétben fimre még senki sem vitte. Bár a neve sokakat megtéveszt, semmi köze Pókemberhez, mindössze csak segíteni szokott neki. Civil nevén, Cassandra Web egy idős asszony, akinek izomsorvadása van, emiatt pedig egyre nehezebb számára a mozgás.

A gép, ami az életben maradását támogatja nagyban korlátozza a mindennapi tevékenységében, miközben a külseje egyre jobban emlékeztet egy pókhálóra. Madam Webnek több különleges képessége is van. Többek között látja a jövőt és képes a telepátiára.

A készülő film a fiatal korát fogja bemutatni, azt viszont még nem tudni, hogy Sydney és Emma Roberts milyen szerepekben fognak feltűnni. Mindenesetre egyik színésznő sem mondott volna rá igent, ha a forgatókönyv ne ígérne sikert.

Emma Roberts még kislányként csöppent a filmezés világába. De Julia Roberts szépséges unokahúgaként így is mindenki megadta neki a bizalmat. Az American Horror Story című sorozatban, a Családi üzelmekben, illetve az Idegpálya című alkotásaiban is lehengerlő alakítást nyújtott, amivel sikeresen megverte a lábát Hollywood A-listás üdvöskéi között.

Emma Roberts
Forrás: Northfoto

A film – amelyet S. J. Clarkson rendez – a tervek szerint 2023. július 7-én kerül bemutatásra a mozikban.

Ez is érdekelhet:

Emma Roberts horrorfilmje

Emma Roberts nagyobb szünete után ismét visszatér, méghozzá egyből egy horrorfilmmel, amelynek első előzetese is kijött. Az Abandoned című filmben a színésznő mellett John Gallagher Jr. és Michael Shannon kaptak még helyet. A sztori pedig minden lesz csak klisés nem. Egy fiatal pár újszülött gyermekükkel költöznek egy távoli parasztházba, amely sötét és tragikus történetet hordoz magában. Ha szeretnél többet tudni a filmről, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com