Barion Pixel Emma Roberts horrorfilmmel tér vissza a mozik világába – Coloré

Emma Roberts horrorfilmmel tér vissza a mozik világába

2022. 05. 28.

Emma Roberts nagyobb szünete után ismét visszatér, méghozzá egyből egy horrorfilmmel, amelynek első előzetese is kijött.

Emma Roberts-el az elmúlt években nagyon sok minden történt, hiszen befutott, édesanya lett, majd pár hónapja szakított gyermeke apjával, de ami ennél is fontosabb, hogy a legnagyobb titokban pedig újra munkába állt.

Emma Roberts
Forrás: Northfoto

Az Abandoned című filmben a színésznő mellett John Gallagher Jr. és Michael Shannon kaptak még helyet. A sztori pedig minden lesz csak klisés nem. Egy fiatal pár újszülött gyermekükkel költöznek egy távoli parasztházba, amely sötét és tragikus történetet hordoz magában.

Ahogy feltárul otthonuk múltja, az anya törékenysége olyan pszichózissá fokozódik, amely veszélyezteti saját és újszülött fia biztonságát. A filmet Spencer Squire rendezte, míg Erik Patterson és Jessica Scott írták a forgatókönyvet.

Emma Robert-től egyébként nem áll messze a horror műfaja, hiszen karrierje kezdetén az American Horror Story harmadik évadában kapott fontos szerepe miatt lett ismert szerte a világot. Sőt, egy korábbi interjúban azt is elárulta, hogy míg másokat frusztrálnak a horrorfilmek, addig neki óriási adrenalin löketet tud adni, illetve egy horrorfilmben kapott szerep sokkal nagyobb kihívást jelent számára, mint egy vígjáték vagy dráma.

Az Abandoned június 17-én kerül a mozikba, majd június 24-én a streaming szolgátatók kínálatában is meg lehet nézni.

Forrás: justjared.com

Ez is érdekelhet:

Emma Roberts

Emma Roberts – akit egyébként az American Horror Story című szériából ismerhetnek a magyar nézők – és a szintén színészként tevékenykedő Hedlund tavaly még igazi álompárnak tűntek, közös gyermekük, Rhodest pedig nemrég múlt egy éves, ezért is ért mindenkit hideg zuhanyként, hogy már hónapok óta nincsenek együtt. Ha tudni akarod, hogyan jöttek rá a rajongók, akkor olvasd el a cikkünket!