Zseniális színészekkel érkezik az American Horror Story 10. évada

Az elmúlt három évad bukása után most egy minden eddiginél betegebb évaddal rukkolnak elő az írók!

Ryan Murphy és Brad Falchuk a 9. évad után szusszanásnyi időt sem adott hagyott a nézőknek, ugyanis augusztus végén már a 10. évaddal akarják rémisztgetni a rajongókat.

Ahs Uj Evad
Forrás: youtube.com

A sorozat két készítője azonban most végre-valahára az első négy évad borzalmakkal teli történetéhez hasonlóan egy újabb misztikus sztori köré építi fel a szériát. Az American Horror Story: Double Feature című évadban sok rajongó álma válik valóra, mivel földönkívüli lények és vérszomjas sellők lesznek a középpontban. A következő évad érdekessége, hogy két különálló részre lesz bontva, ám egy bizonyos ponton összefolynak majd a szálak, amelynek köszönhetően sem horrorból, sem borzalomból nem lesz hiány.

A színészgárda kiválasztását most sem bízták a véletlenre: Sarah Paulson, Macaulay Culkin, Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Evan Peters, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross és Finn Wittrock köszön majd vissza a képernyőről, akik közül már sokan ismerősek lehetnek az előző évadokból.

Az American Horror Story: Double Feature augusztus 25-től lesz elérhető a Hulu és a FX csatornáján, míg nálunk az online letölthető oldalakon lehet megtekinteni az epizódokat.

A szériának egyébként lesz egy különálló antalógiai évada is, amelyben az eddig megismert, hátborzongató karakterek történetét ismerhetjük meg.

Forrás variety.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Lemaradtál a nyaralásról? Dehogyis!