Barion Pixel Zseniális színészekkel érkezik az American Horror Story 10. évada – Coloré

Zseniális színészekkel érkezik az American Horror Story 10. évada

2021. 07. 28.

Az elmúlt három évad bukása után most egy minden eddiginél betegebb évaddal rukkolnak elő az írók!

Ryan Murphy és Brad Falchuk a 9. évad után szusszanásnyi időt sem adott hagyott a nézőknek, ugyanis augusztus végén már a 10. évaddal akarják rémisztgetni a rajongókat.

Ahs Uj Evad
Forrás: youtube.com

A sorozat két készítője azonban most végre-valahára az első négy évad borzalmakkal teli történetéhez hasonlóan egy újabb misztikus sztori köré építi fel a szériát. Az American Horror Story: Double Feature című évadban sok rajongó álma válik valóra, mivel földönkívüli lények és vérszomjas sellők lesznek a középpontban. A következő évad érdekessége, hogy két különálló részre lesz bontva, ám egy bizonyos ponton összefolynak majd a szálak, amelynek köszönhetően sem horrorból, sem borzalomból nem lesz hiány.

https://www.instagram.com/p/CR1N7LtFRPS/

A színészgárda kiválasztását most sem bízták a véletlenre: Sarah Paulson, Macaulay Culkin, Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Evan Peters, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross és Finn Wittrock köszön majd vissza a képernyőről, akik közül már sokan ismerősek lehetnek az előző évadokból.

Az American Horror Story: Double Feature augusztus 25-től lesz elérhető a Hulu és a FX csatornáján, míg nálunk az online letölthető oldalakon lehet megtekinteni az epizódokat.

A szériának egyébként lesz egy különálló antalógiai évada is, amelyben az eddig megismert, hátborzongató karakterek történetét ismerhetjük meg.

Forrás variety.com