Barion Pixel Végre! Igazi előzetes érkezett az American Horror Story 12. évadához – Coloré

Végre! Igazi előzetes érkezett az American Horror Story 12. évadához

2023. 09. 10.

Az American Horror Story: Delicate című újabb etapjáról már voltak képek és hangulatkeltő teaserek, de igazi trailer csak most jött ki.

Mindenki nagyon várja már, hogy elstartoljon Emma Roberts, Kim Kardashian és Cara Delevingne főszereplésével egy újabb American Horror Story történet, amit az előzetes alapján meg is fogunk kapni. A szőke sikolykirálynő Roberts karakterének lesz oka a rettegésre és ordítozásra, mert legdédelgetettebb álma – hogy édesanyává váljon – nyomasztó rémálomba fordul át.

AMERICAN HORROR STORY
Forrás: FX

A fiatal nő testében növekvő magzattal ugyanis valami nagyon nincs rendben. És míg egy várandós nő megtapasztalhat hajhullást, különös ételek kívánását vagy reggeli rosszullétet, addig Anna Alcott fejéből pókselyem szerű dolgok jönnek ki, vért kíván és furcsa sátánista személyekkel kerül vélt vagy valós kapcsolatba.

Az American Horror Story 12. évadának különlegessége, hogy ezúttal egy bestseller regényt adaptáltak, aminek írója Danielle Valentine, a címe pedig Delicate Condition.

Az új évad szeptember 20-án indul az FX csatornán, majd felkerül a HULU streaming platformra. A készítők, Ryan Murphy és Brad Falchuk azt nyilatkozták korábban róla:

Az évad egyetlen írója és showrunnere, Halley Feiffer egy szórakoztató, stílusos és végső soron félelmetes szerepet írt, különösen Kim Kardashian számára, és ez az évad ambiciózus, és semmihez sem hasonlítható, amit valaha csináltunk.

A könyvet pedig a Rosemary gyermeke című horror feminista újragondolásának bélyegezték a kritikusok.

Az American Horror Story-ba több régi színész visszatér Emma Roberts mellett, így Denis O’Hare, Billie Lourd, Leslie Grossman, újoncként pedig jön Kim, Cara és a Pose című sorozattal ismertté vált transz színésznő, Michaela Jaé Rodriguez.

És ha ez nem volna elég a rajongóknak, a másik jó hír, hogy az AHS spinoffja, az American Horror Stories is visszatér. Október 26-án, Halloween alkalmából debütál majd a négy részes széria a HULU-n.

Forrás: People
Borítókép forrása: FX/Youtube
0 /eletmod/sztarok/american-horror-story-12/