Barion Pixel Meglepő infók az American Horror Story 11. évadáról – Coloré

Meglepő infók az American Horror Story 11. évadáról

2022. 08. 21.

Nemrég debütált a American Horror Story spinoffjának második évada, de most az anyasorozat újabb etapjáról derültek ki elég fontos dolgok. Ezt lehet eddig tudni a készülő évadról!

Nemrég debütált a American Horror Story spinoffjának második évada, de most az anyasorozat újabb etapjáról derültek ki dolgok. Ezt lehet eddig tudni a készülő évadról!

American Horror Story
Forrás: FX

Az American Horror Story már a 11. évadát tapossa, míg a leágazó szériája az American Horror Stories a második körnél jár. Az anyasorozatnak voltak mélypontjai és a rajongók elég sok kritikát fogalmaztak meg Ryan Murphy és David Falchuk antalógiájával kapcsolatban, így muszáj volt egy-két dolgon változtatni. A 10. évad így már két történetet dolgozott fel, ez volt a “double feature”, ennek köszönhetően nem laposodott el a sztori, ráadásul két igazán izgalmas és félelmetes mini évadot láthattunk.

Ryan Murphy mesterműve tovább folytatódik és most fontos bejelentéseket tettek a készülő 11. évadról. Eddig 4 olyan színész, illetve színésznő tér vissza, akik korábban is szerepeltek az AHS-ben, valamint 3 vadiúj sztár érkezik, akik még soha nem szerepeltek a műsorban. Ráadásul egy megszokott színésznő elárulta, hogy sajnos ebben az évadban nem tér vissza.

Zachary Quinto 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban is szerepelt a sorozatban, most pedig ismét csatlakozik a gárdához. Billie Lourd szintén velünk lesz, ahogy Patti LuPone és Isaac Powell is. Az új szereplőket Sandra Bernhard, Joe Mantello, és Charlie Carver alakítják majd. Utóbbi sok fiatal kedvence, mivel ikertesójával a Született feleségekben debütált, játszott a Farkasbőrben sorozatban és a Ratched nővérben is.

A nagy kedvenc, Sarah Paulson, aki 2011 óta szerves része az American Horror Story-nak viszont nem tér vissza. A színésznő elmondta, imádja a sorozatot, nem zárja le magában teljesen, de egyelőre belefáradt és úgy gondolja, talán a rajongók is kicsit ráuntak már. Ettől függetlenül Ryan Murphy-vel továbbra is remek a kapcsolatuk, nem véletlen kapta meg a Ratched nővér főszerepét is, aminek szintén elképzelhető, hogy készül folytatása.

Ez is érdekelhet:

Napokon belül debütál az American Horror Stories, meg is érkezett az évad 2. előzetese

Az American Horror Story spinoff sorozatát (az American Horror Stories-t), mely különálló részekből áll, legalább akkora várakozás övezi a rajongók részéről, mint az anyaszériát. Ha szeretnél többet tudni a szériáról, olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com