Barion Pixel Napokon belül debütál az American Horror Stories, meg is érkezett az évad 2. előzetese – Coloré

Napokon belül debütál az American Horror Stories, meg is érkezett az évad 2. előzetese

2022. 07. 14.

Az American Horror Story spinoff sorozatát (az American Horror Stories-t), mely különálló részekből áll, legalább akkora várakozás övezi a rajongók részéről, mint az anyaszériát.

2011 óta borzonghatunk Ryan Murphy különleges világában, aki az American Horror Story-val teljesen új univerzumot teremtett.

Fx's 'american Horror Story' 100th Episode Celebration
Forrás: Northfoto

A visszatérő elemeknek, az egyes évadok közötti átfedéseknek vagy összecsengéseknek, illetve a jól megszokott színészeknek köszönhetően az AHS világszerte hatalmas rajongótáborral rendelkezik. Bár nem minden évad sikerült egyformán jól, és néha komoly kritikákat kap, azért felejthetetlen antológia született a horror műfaj rajongói számára.

A tavalyi évben új lendületet vettek a készítők, Ryan Murphy és Brad Falchuck életre hívta a spin-offot, az American Horror Stories-t, melyben már különálló részek mesélnek el egy-egy történetet, bár az első antológiában végül az első és utolsó rész egymásba kapcsolódott. Néhány régi szereplő és rengeteg új, ismert sztár került a szériába, ami a másik nagy vonzereje az az American Horror Stories produkciójának. Valahogy mindig sikerül olyan különleges neveket behozni, mint Paris Jackson, Kaia Gerber, Matt Bomer vagy éppen Billie Lourd.

A korábbi sikert látva el is készítették az új évadot, ami július 21-én debütál majd a Hulun és az FX csatornáján. Korábban egy teaser trailer már látható volt az American Horror Stories első részéről, amely egy élő babaházba kalauzol el bennünket, ahol a pszichopata férfi (Denis O’Hare) hús-vér nőkön éli ki beteges vágyait.

Most viszont a teljes évadhoz is megérkezett az előzetes, amelyben újabb nagyszerű szereplőkre derül fény, illetve látható, hogy igazán eltérő és különleges, rettegést és gyomorforgató borzongást hozó epizódok lesznek az American Horror Stories sorozatában.

A színészek között feltűnik Gabourey Sidibe, Nico Greetham, Max Greenfield, Cody Fern, Bella Thorne, Alicia Silverstone, Judith Light és Dominique Jackson.

Ez is érdekelhet:

Megérkezett a Vesper című 2022-es sci-fi horror első előzetese

A Vesper érkezésére nagy várakozással tekintenek a műfaj rajongói, ami egy olyan misztikus sci-fi, mely az összes kötelező elemet felvonultatni látszik. Éppen ezért kérdéses, hogy egy merőben új perspektívát fog-r nyújtani, vagy csak az eddigi nagy alkotásokból táplálkozva kipipálja majd a szokásos kliséket. Ha szeretnél többet tudni a filmről, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com