Barion Pixel Will Smith nyilvánosan kért bocsánatot a 94. Oscar-gálán történt pofon miatt – Coloré

Will Smith nyilvánosan kért bocsánatot a 94. Oscar-gálán történt pofon miatt

2022. 03. 29.

A tegnapi Oscar-gálát nézve mindenki egyszerre kapott a szájához Will Smith Chris Rockra mért pofonja után…

A műsor részének hitt ütést Will Smith további beszólásai miatt már senki sem tartotta olyan viccesnek, és bár a hangot lekeverték, így is le lehetett olvasni azokat a szavakat, amelyek a színész száját elhagyták.

A pofon igen megosztó volt, ugyanis ahányan egyetértettek Smith reakciójával, ugyanannyian akadtak ki. Tegnap este viszont úgy fest a színész lehiggadt és rájött, hogy nem volt éppen a legmegfelelőbb döntés megütnie a komikust, főleg egy ilyen érzékeny időszakban, amikor két ország között háború zajlik és minden híresség a béke mellett tüntet.

Will Smith
Forrás: Northfoto

A friss Oscar-díjas Will Smith – aki a legjobb színésznek járó díjat vehette át az idei Oscar-gálán – egy Instagram posztban kért nyilvánosan bocsánatot az Akadémiától, a nézőktől és persze Chris Rocktól is.

„Az erőszak minden formája mérgező és pusztító. A tegnap esti Oscar-gálán tanúsított viselkedésem elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan volt. A rajtam való viccelődés a munka részét képezik, de a Jada egészségi állapotával kapcsolatos poén túl sok volt számomra, és érzelmi alapon reagáltam rá. Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni tőled, Chris. Átléptem egy határt, és hibáztam”

Will Smith
Forrás: Northfoto

A bejegyzés további részében azt írja, hogy a viselkedése kicsit sem azt az embert tükrözi, aki lenne akar és a világban nincs helye az erőszaknak. Végül bocsánatot kér az Akadémiától, a producerektől és mindenkitől, aki látta az esetet.

Chris Rock azóta sem reagált a történtekre, mindössze annyit tudni, hogy nem tesz feljelentést Will Smith ellen. Ez viszont még nem azt jelenti, hogy nincs mitől félnie a sztárnak, ugyanis az Akadémia által kiadott közleményben az olvasható, hogy eljárást indítanak a híresség ellen és akár a frissen megnyert Oscar-díjat is elvehetik tőle.

Forrás: variety.com