Barion Pixel Júliusban sem hagy minket csemegék nélkül a Netflix: Pierce Brosnannal és Henry Cavillal kecsegtet a streaming-platform – Oldal 2 – Coloré

Júliusban sem hagy minket csemegék nélkül a Netflix: Pierce Brosnannal és Henry Cavillal kecsegtet a streaming-platform

2023. 07. 03.

Kánikula ide vagy oda, a Netflix júliusban is belehúz a szórakoztatásba: érkezik a Vaják harmadik évadának második felvonása, de Pierce Brosnannal és Jamie Foxx-szal is találkozhatunk a streaming-platformon ebben a hónapban.

Tyrone klónja (They cloned Tyrone) – A Netflix új, bombabiztos blockbustere

  • Megjelenés: július 21. 

A Netflix júliusi kínálatának egyik sarkalatos pontja a régóta várt, Tyron klónja című akció-vígjáték, sci-fi, amely olyan nagyágyúkat vonultat fel, mint John Boyega, Jamie Foxx és Teyonah Parris, de felbukkan még az alkotásban a 24 című sorozat egykori sztárja, Kiefer Sutherland is. Nemcsak a színészgárda miatt bízhatunk a jó minőségű végeredményben: az alkotás kiváló kritikákkal zárta a június 14-i debütálását az American Black Film Festivalon.

A hetvenes éveket idéző filmben kísérteties események sorozata hoz össze egy meglehetősen valószínűtlen triót, amely a sors furcsa játékának köszönhetően egy aljas kormányzati összeesküvés nyomába ered. Tony Rettenmaier forgatókönyvét Juel Taylor rendezésében láthatjuk majd a Netflixen, ahol várhatóan július 21-től tekinthetjük meg a nagyjából kétórás filmet. 

Vaják (The Witcher) 3. évad második rész – Viszlát, kedves Henry Cavill!

  • Megjelenés: július 27. 

Nem sokat váratják a rajongókat a Vaják című sorozat készítői, akik a harmadik évad első etapjának június 29-i debütálása után mindössze egy hónappal a második rész epizódjait is elérhetővé teszik a streaming-platformon. Érdemes lélekben felkészülnünk, hiszen Henry Cavillt utoljára láthatjuk Riviai Geralt szerepében: a színész Liam Hemsworth-nek adja át a stafétát a negyedik évadtól. 

A harmadik évad hasonlóan véres jeleneteket ígér, mint a korábbiak: Geralt, Ciri (Freya Allan) és Yennefer (Anya Chalotra) immár családként vágnak neki az ismeretlennek. A felnőttek igyekeznek mindent elkövetni, hogy biztonságban tudják Cirit, s kiaknázzák egyelőre ismeretlen képességeit, ezért a varázslónő Aretuzába vezényeli a csapatot, hogy több információt gyűjthessenek erről. Hamar rá kell jönniük, hogy a politikai korrupció, a sötét mágia és az árulás eddig ismeretlen csataterére sikerült betoppanniuk, így mindent kockára kell tenniük, hogy megőrizzék testi épségüket, s nemrég megtalált boldogságukat. 

Források: WONetflix.comImdb.com
Borítókép forrása: Tristan Fewings/Getty Images