Barion Pixel Júliusban sem hagy minket csemegék nélkül a Netflix: Pierce Brosnannal és Henry Cavillal kecsegtet a streaming-platform – Coloré

Júliusban sem hagy minket csemegék nélkül a Netflix: Pierce Brosnannal és Henry Cavillal kecsegtet a streaming-platform

2023. 07. 03.

Kánikula ide vagy oda, a Netflix júliusban is belehúz a szórakoztatásba: érkezik a Vaják harmadik évadának második felvonása, de Pierce Brosnannal és Jamie Foxx-szal is találkozhatunk a streaming-platformon ebben a hónapban.

A vakáció mézédes napjai és a várva várt jó idő mindenképp pihenésre ösztönöznek minket, beszéljünk akár éjszakába nyúló csavargásról a Balaton parton, vagy a klíma áldásos közelségében eltöltött, hűsítő percekről a lesötétített szobában. A Netflix júliusi kínálata hozzásegít minket ahhoz, amire (talán) mindannyiunknak óriási szüksége van: az önfeledt kikapcsolódáshoz egy végigdolgozott félév után, nem mellesleg a streaming-szolgáltató kínálatában megtalálható filmek és sorozatok olyak kérdéseket is felvetnek, amelyekről aztán napokig diskurálhatunk barátainkkal egy hűsítő ital vagy épp egy gőzölgő lángos felett.

WHAM! – A zenés dokumentumfilm 

  • Várható megjelenés: július 5. 

Júliusban sem hagy minket dokumentumfilm nélkül a Netflix: július 5-én debütál a streaming-platformon az 1981-ben alapult, Wham! zenekarról készült alkotás, amelynek stílusosan a WHAM! címet adták a készítők. A produkció soha nem látott felvételeket és ritka, őszinte, korábban sehol nem hallott interjúkat ígér.

Nem is csoda, hiszen Chris Smith készítő korlátlan hozzáférést kapott a duó, azaz George Michael és Andrew Ridgeley személyes archívumához. A dokumentumfilm várhatóan felvázolja hihetetlen utazásukat a popszakma csúcsára, egyúttal olyan személyeket is megszólaltat (barátoktól a szupersztár ismerősökig), akik másodkézből élték meg a Wake Me Up Before You Go-Go és a Where Did Your Heart Go? slágerek készítőinek elképesztő sikereit. 

Az igazság ára (The Lincoln Lawyer) 2. évad – Visszatér a jogi kiskapuk zsonglőrje

  • Megjelenés: július 6. 

A Netflix jelenleg legnépszerűbb jogi drámájaként tartják számon Az igazság ára (The Lincoln Lawyer) című sorozatot, így nem csoda, hogy a streaming-szolgáltató újabb bőrt húz le az eredetileg Matthew MacConaughey főszereplésével készült film sorozatadaptációjáról. A második évad első etapja július 6-án érkezik a platformra, míg a második rész egy hónappal később, várhatóan augusztus elején kerül majd fel a Netflixre. 

A történet szerint Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), az idealista ügyvéd saját Lincolnja hátsó üléséről irányítja ügyvédi praxisát, miközben kisebb-nagyobb ügyeket igyekszik elsikálni Los Angelesben. A trailer alapján második évadban ezúttal egy szívének kedves hölgyért száll majd ringbe, ám ki tudja, hogy a jog útvesztőiben jártas Haller vajon képes lesz-e újra megugrani a lehetetlent. A The Lincoln Lawyer második évada Michael Connelly best seller író regénysorozatának negyedik könyvén alapul, s az első állomáshoz hasonlóan David E. Kelley fejlesztette ki. 

Szélhámos rokonok (The Out-Laws) – Pierce Brosnan újra humoros oldalát csillogtatja meg

  • Megjelenés: július 7.

Új, bankrablós vígjátékban tér vissza minden idők egyik leginkább közkedvelt 007-es ügynöke, Pierce Brosnan. Owen (Adam Devine) és Parker (Nina Dobrev) épp az esküvőjükre készülődnek, amikor megtudják, hogy a lány szülei meglátogatják őket. A banktisztviselőként dolgozó Owen izgatottan várja, hogy bemutatkozhasson leendő apósának (Brosnan) és anyósának (Ellen Barkin), s egyértelműen fogalma sincs arról, hogy párja szülei nem mindennapi módon keresik a kenyerüket. Egyészen addig, amíg egy átmulatott éjszaka és néhány kifecsegett banktitok után kirabolják a bankot, ahol dolgozik. 

Tyler Spindel által rendezett akció-vígjáték megmosolyogtató pillanatokat ígér egy kánikulában töltött nap végén, de az alkotók a James Bond rajongókat sem hagyják „lógva”, hiszen a film számtalan kikacsintást tartalmaz a franchise rajongói számára.