Barion Pixel A negyedik falat áttörve ajánlják a sztárok a Netflix idei filmjeit – Coloré

A negyedik falat áttörve ajánlják a sztárok a Netflix idei filmjeit

2022. 02. 04.

Tavalyi szokását megtartva a világ első számú streaming felülete, a Netflix idén is összegyűjtötte egy videóban, hogy mit érdemes nézni náluk a következő hónapokban.

A Netflix 2022-es ajánlójában felsorakoztatja az idei év legnagyobb dobásainak szánt filmjeit, miközben azok főszereplői a díszletből és jelenetből kiszólva, áttörve a negyedik falat hozzánk, nézőkhöz intéznek néhány szót. Jennifer Lopez, Jamie Foxx, Chris Hemsworth, Jason Momoa, Ryan Gosling, Queen Latifah, Mark Wahlberg, Halle Berry, Henry Cavill és Millie Bobby Brown is megszólalnak, és szemmel láthatóan az volt a készítők célja a néző bevonásával és a hatásvadász háttérzenével, hogy úgy érezzük, egyik filmet sem hagyhatjuk ki a Netflix kínálatából idén.

Az idei filmlista – melynek konkrét címeit itt lehet böngészni – ismét sokszínűnek ígérkezik, animációs és családi filmekből nem lesz hiány, csakúgy, mint horrorból, akcióból, romantikus alkotásokból és vígjátékokból sem. A videót elnézve olyan érzése van az embernek, mintha a streaming szolgáltató az összes A-listás sztárt felkereste volna azzal, hogy „Légyszi, 2022-re hozzánk is forgass már egy filmet, hogy aztán azt betehessük az ajánlónkba”, hiszen képkockáról képkockára tűnnek fel az ismerős arcok, Chris Evanstől Kevin Harton át Kerry Washingtonig. Ez persze nem feltétlenül jelent rosszat, ám reméljük, hogy nemcsak a szupersztárok köré szerveződnek majd a filmek, hanem a történet és a kivitelezés is minőségi lesz, úgy, mint ahogy sorozataiknál tapasztalhattuk.

Borítókép forrása: Netflix