Barion Pixel Chris Evans szíve állítólag foglalt – Ő lehet az új barátnő – Coloré

Chris Evans szíve állítólag foglalt – Ő lehet az új barátnő

2022. 02. 02.

Chris Evans rajongói magánnyomozókat meghazudtoló bizonyítékokkal álltak elő, amelyek szerint a Marvel-filmek sztárja a bájos színésznővel jár.

Chris Evans a legfrissebb pletykák szerint már nem tartozik Hollywood szinglijei közé, ugyanis ha lehet hinni a rajongóknak, akkor a 24 éves Alba Baptista lett az a szerencsés nő, akit Chris a barátnőjének hívhat.

Avengers: Endgame World Premiere Los Angeles
Forrás: Northfoto

A csodaszép Alba a Netflix Warrior Nun (Harcos apáca) című sorozatának sztárja, a misztikus széria nagy sikert aratott, amikor 2020 júliusában megjelent. Tavaly forgatták a második évadot, amely egyelőre megjelenésre vár.

A sasszemű rajongók észrevették, hogy Chris 2020 őszén kezdte követni Albát az Instagramon, aki csak 2021 júniusában követte vissza a férfit. Jelenleg Chris bátyját, Scott Evanst is követi, sőt, annak élettársát és kutyáját is. A két színész a teóriák szerint Európában találkozott először, ahol a jóképű híresség a The Gray Mant, Alba pedig a Warrior Nunt forgatta. Aztán a bájos tehetség a szilvesztert már Los Angelesből posztolta, és a követők úgy vélik, hogy az egyik fotón felismerhető Chris Evans kertje.

De itt még nincs vége a konspirálásnak. Most épp mindkét sztár Lisszabonban tartózkodik: Alba eredetileg portugál, Chris pedig egy kis pihenőt tart. Véletlen egybeesés lenne?! Előbb-utóbb úgyis kiderül!

Chris Evanst korábban Selena Gomezzel is hírbe hozták. Nem csoda, hiszen a szívtipró hivatalosan 2017. óta szabad préda, és alig tudni valamit a szerelmi életéről. Első kapcsolatai között egyébként ott volt Jessica Biel, aki végül Justin Timberlake boldog felesége lett.

2006 London Movie Set
Forrás: Northfoto
Forrás: people.com