Barion Pixel A Toy Story hősének önálló történetéhez megérkezett a trailer, Chris Evans-szel – Coloré

A Toy Story hősének önálló történetéhez megérkezett a trailer, Chris Evans-szel

2021. 10. 28.

A Lightyear című Disney-Pixar mese Buzz eredettörténetét fogja bemutatni, és most végre bele is pillanthatunk, hogy milyen lesz.

Négy Toy Story történet után egy izgalmas, új utazásra hívnak bennünket a Pixar mesterei, hiszen karöltve a Disneyvel megalkották az űrhajós főszereplő, Buzz Lightyear eredettörténetét, ami bemutatja, hogyan vált egy emberből igazi hős, és egyáltalán mi mindent élhetett át, míg a gyerekek kedvencévé vált.

'toy Story' By John Lasseter, Usa, 1995.
Forrás: Northfoto

A Lightyear tehát egy ember hősies kalandjait mutatja be, nem pedig a játékfiguráról szól. A készítők más technikákat is alkalmaznak a filmben, ezért az alkotás sokkal inkább emlékeztet egy igazi mozira, mint egy animációs mesére. A Toy Story rajzfilmekben Tim Allen kölcsönözte a hangját Buzz karakterének, míg az új alkotásban az emberi Buzz Lightyeart Chris Evans kelti életre hangjával.

“Egy valóra vált álom – ezt mondogatom én is, nemcsak Buzz. Aki ismer, tudja, mennyire rajongok az animációs filmekért, és ezzel a zseniális csapattal együtt dolgozni egészen lenyűgöző. Minden nap megcsípem magam, hogy ez tényleg a valóság. Hatalmas érzés a Pixar család tagjává válni” – nyilatkozta Evans.

A különleges filmnek már megtekinthető az első trailere, a mozikba pedig várhatóan 2022 júniusában érkezik majd.

Forrás: variety.com