Barion Pixel Sztárpasik, akik képtelenek a kutyáik nélkül élni – Coloré

Sztárpasik, akik képtelenek a kutyáik nélkül élni

2021. 05. 01.

A gyermeküket hordozó híres apukákkal vetekszik a kutyáját sétáltató férficeleb.

És, sokat el is árul a személyiségükről, hogy milyen ebet választottak társnak. A következő válogatásból kiderül, hogy madarat tolláról, pasit meg kutyájáról, vagyis, hogy mennyire mutatja meg egy férfi jellemét az a négylábú, amit kedvencként tart.

Songwriters Hall Of Fame Awards, 061319
Forrás: northfoto.com

Penn Badgley, a Gossip Girl és a You sztárja egy kis termetű keveréket sétáltat. Szeretett kutyája sokat elárul róla: Penn egyrészt jószívű, ás fontos számára, hogy menhelyi állatot segítsen egy jobb élethez, másrészt tudja, hogy kis kutya kis gond, nagy kutya nagy gond.

Az F1 sztárpilótája, Lewis Hamilton és bulldogja igazán jó csapatot alkot. Az angol kutyafajta híresen makacs és kitartó, pont, mint Hamilton. Azt már csak megtippelni tudjuk, hogy vajon az autóversenyző is úgy horkol-e, mint ezek az ebek.

Mindenki hőse, Chris Evans az egyik legimádottabb hollywoodi pasi. És erre csak rátesz pár lapáttal az, hogy ő is egy keverék kutyát választott, aki pont olyan huncutnak tűnik, mint az Amerika Kapitány sztárja.

A színész Liev Schreiber sem csinál ügyet a pedigréből, tökéletes cimborája ez a kis hippi keverék, aki pont olyan magabiztosan sétál a maga 30 cm-vel, mint híres gazdája. A lényeg, hogy belül legyünk tisztában az értékeinkkel.

A Timberlake család a boxerekre esküszik, legalábbis ezt gondoljuk, mivel Justin és Jessica többet is tart belőlük. A boxerek nagyon ragaszkodóak, értelmesek és kissé rátartiak is. Családjukat védelmezik tűzön-vízen át, és lássuk be, az Nsync legenda és kedvese pont ilyen családcentrikusak.