Ezek a moziszékek nemcsak a mozi illúzióját hozzák el otthonodba…

Újítsunk be otthonunk szűkös helyiségeibe néhány helytakarékos, és nem mellesleg dizájnos moziszéket, melyekbe belehuppanva a legnagyobb kényelemben szemlélhetjük saját életünk filmjét – nap mint nap.

Hova tegyünk moziszéket?

Elég csak az eredeti rendeltetését alapul vennünk, és máris önmagát adja a válasz: bárhova, ahol helyszűkében vagyunk. Szinte a mozi sorai közt érezhetjük majd magunkat cipőhúzás közben, ha beszerzünk hosszú és keskeny előszobánkba egy ilyen bútodarabot. És mivel valószínűleg hosszában bőven van helyünk, választhatunk akár egy 2-3 személyes példányt – így biztos gyorsabban megy majd a reggeli készülődés.

Lakberendezes Moziszek 1
Kép forrása: Pinterest/lizmarieblog.com

De velük az aprócska ebédlőnkben sem jelenthet többé problémát becsusszanni a terített asztalhoz! Keressünk az asztalunk méretéhez passzoló szettet, és bátran kombináljuk eltérő színű, stílusú ebédlőszékekkel. Viszont ha vacsora után órákig tartó eszmecserére vágyunk a barátainkkal, érdemes a párnázott típusok között válogatnunk. Vagy dobjunk lazán a karfára néhány pokrócot, ami kényelmessé és meleggé teszi a fából készült székeinket.

Lakberendezes Moziszek 2
Kép forrása: Pinterest/recyclart.org

Varázsoljuk újjá

Isten ments, hogy eltüntessük a fából készült darabokról a belekarcolt régvolt szerelmi vallomásokat, vagy a ráragasztott matricákat – hiszen éppen ebben rejlik bájuk. Azonban az elnyűtt, kikopott, szakadt és poros kárpitozott moziszékek új „ruhát” követelnek maguknak. Adjuk meg nekik amit akarnak, és válasszunk egy megkapó színt, vagy egy lenyűgöző William Morris anyagot.

Lakberendezes Moziszek 3
Kép forrása: Pinterest/thevisualvamp.tumblr.com

Fő a biztonság!

Könnyen előfordulhat, hogy a rögzítés nélkül használt moziszékeink fogják magukat, és minden előzetes figyelmeztetés nélkül egyszer csak elborulnak. Ezért menjünk elébe az esetleges baleseteknek azzal, hogy a padlóhoz rögzítjük bizonytalan talpakon álló bútorunkat. Vagy ha nem szeretnénk a drága csempénket tönkretenni, akkor fúrjuk fel egy megfelelő méretű deszkára.

Lakberendezes Moziszek 5
Kép forrása: Instagram/@unseenicons

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

4+1 dolog a sminkelésben, amit ne kövess el 40 felett