Barion Pixel DIY fogantyúk hoznak drámai változást bútorainknak – Coloré

DIY fogantyúk hoznak drámai változást bútorainknak

2021. 04. 07.

„A fogantyú öltöztet” – biztos ezt mondaná minden önmagára valamicskét adó bútor. Ezért hoztunk 3 DIY ötletet, melyekkel pillanatok alatt vörös szőnyegre illő, sikkes külsőt varázsolhatunk leharcolt bútorainknak.

Állati gyerekszoba szekrény!

Vessünk örökre véget a földön heverő műanyag állatseregnek – a szekrényen garantáltan jobban mutatni majd fogantyúként, mint a talpunkból kiállva! Ehhez nem kell mást tennünk, mint egy erre a célra alkalmas arany vagy ezüst színű festékspray-t vásárolni, ami valódi fém fogantyú illúzióját kelti, azonban nagyságrendekkel olcsóbban jövünk ki. Már csak a szerelvény hiányzik hozzá és a megújult bútordarab egyből pakolásra csábítja majd utódunkat.

diy butor fogantyu gyerekszoba
Forrás: instagram/@toucantoucan

Kövek újraértelmezve

Varázsoljunk exkluzív hangulatot unalmas szekrényünknek néhány szelet achát drágakővel. A legkülönfélébb színek és formák közül válogathatunk, nincs köztük két egyforma darab, így az elegancia mellett természetes bájt is kölcsönöz majd otthonunknak. De ugyanígy bevethetjük a tengerparti nyaraláskor, túrázáskor talált különleges szépségű köveinket.

diy butor fogantyu ko
Forrás: instagram/@homeluxeco

Betonból, de hogyan?

Mi sem egyszerűbb: válasszunk egy szilikonformát és töltsük fel a kikevert betonnal. Amíg híg a beton nyomjuk bele a szerelvényünket, majd azzal együtt hagyjuk megszáradni. Miután megszikkadt kedvünk szerint extrázhatjuk színes festékkel, de élvezhetjük önmagában is a beton letisztult formavilágát és galambszürke színeit, amitől a legósdibb bútorunk is friss, fiatalos lendületet kap!

diy butor fogantyu beton
Forrás: instagram/@frauklarer

Borítókép forrása: instagram/@homeluxeco